Імміграція до Манітоби
-
скільки часу можна жити безкоштовно в готелі в центрі?
-
Думаю, що те що буде, при такому розкладі вам не сподобається. Вже якщо вони присилають Fedex до готелю чи помешкання, де ви сидите на карантині, щоб забрати ваші тести, то це навряд про «чисто на довіру»…
-
Можливо хтось знає, що буде, якщо не зробити тести на ковід по приїзду на 1 і 8 день, чи якось за цим слідкують?) P.S. перевіряти не збираюся, просто цікаво чи це контролюється, чи чисто на довіру до людей?
-
Доброго дня! Я також летіла з Варшави. Літак був о 6 ранку, а в аеропорт приїхала ввечері попереднього дня і ніч там пересиділа. Там, як і у більшості аеропортів, є місця для сидіння (такі собі лавочки), де можна чекати скільки вам заманеться.
-
Є можливість також онлайн заповнити. Вона дійсна 24 години. Програма eDeclaration
-
Корисний екземляр,особливо для тих хто має мало часу між пересадками . В нашому випадку не давали таку підказку в літаку ,а дали чисті бланки вже в аеропорту Калгарі, між пересадками було тільки 3 години і треба було швидко орієнтуватись ,щоб встигнути зробити ворк перміт . А з декларацією треба було трохи часу щоб розібратись що і як заповнювати )
-
Вітаю! Збираю з дітьми наступного тижня летіти до Вінніпегу з Варшави. Маю запитання до тих хто вже летів з Варшави, чи є в аеропорті можливість чекати свого рейсу довший час? До Варшави з України приїжаємо о 6.00 ранку а наш рейс о 17.00, тож думаю чи можемо цей час провести в аеропорті чи потрібно підшукати якесь інше місце?
-
Всіх вітаю. Я правильно зрозумів кінець цього повідомлення: якщо я працюю на професії не зі списку (тобто хоч умовним касиром у Макдональсі чи прибиральником) один рік то я маю право подати заяву на PR за програмою "Skilled Worker in Manitoba - Manitoba Work Experience Pathway"? Бо за посиланняи у повідомленні написано або 6 місяців за професією зі списку, або рік на інших, але чи всі професії підходять чи все ж є обмеження?
-
Навряд чи. Щоб записатися потрібно вводити IRCC номер, що прийшов в листі - запрошенні до біометріі. Плюс треба створити еккаунт з телефоном і поштою, ніхто вам не дасть на одну пошту 20 людей записати. Направду це великий шанс для тих, хто застряг в Украіні, тому дійсно нічого дивного.
-
Плюс Година обід
-
По 20 хвилин на людину , з 9 до 17.30
-
По 200 в день до весни буде)
-
Вчора о 13.30 записалися на 19.07. Раніше було вже зайнято . Потім люди писали, що за 30 хвилин зникали дати на тиждень вперед.