Імміграція до Манітоби
-
То рівень мого кота ж )
-
Так
-
Добрий вечір! Деякі спостереження стосовно реєстрації на сайті візового центру(на мою думку і досвід використання): - реєстрація на Львів нічим не відрізняеться від реєстрації на ту ж Варшаву, ті ж самі проблеми зі входом, вільними датами і тд. - wave1, теж саме, мені здається, є у посиланні на Варшаву і скоріше за все означає первинну реєстрацію на сайті, а не хвилі про які пишуть. - немає вільних дат - може бути тільки у випадку, якщо всі дні позначені кольором, що означає, що немає вільних слотів. Якщо ви бачите просто пустий календар, то це означає, що є проблема на сайті, або що поточний місяць вже немає вільних дат, а на наступний місяць ще графік не активний. - навіть якщо немає вільних слотів, необхідно заходити кожний день на сторінку реєстрації, тому що можуть з‘являтися вільні слоти у поточному місяці. Це мої персональні спостереження, можливо не істина в першій інстанції, але можливо комусь допоможе, або заспокоїть.
-
Що таке 3-й рівень? CLB3?
-
Це ще не PR, а лише крок до нього. Подавалася ще з України по Skilled workers oversees. Є профіль ЕЕ та IELTS 6. За підтримки Конгресу зараз отримала номінацію.
-
На весь час..по кінець вересня точно😅
-
Так, це можливо. До початку повномасштабної війни, люди проходили набагато складніші і довші процеси. Майже всі справилися самостійно. Навіть додам, що мати такі умови і послаблення Імміграції, які існують наразі, всі мали б не просто за щастя, а щось на кшталт виграшного лотерейного квитка.
-
Розкажіть будласка ваш шлях
-
Поділитесь своєю історією?
-
А скільки Ви у Манітобі живете ?
-
🎉🎉🎉Отримала підтримку провінції!!! Щиро дякую КУК та всім волонтерам, що нам допомагають!!!