Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
🔹 Отримати водійські права будь-якої категорії (A, B, C, D та підкатегорії E) стало простіше! 🔹 Офіційно, швидко та без зайвих клопотів. 🏁 Надаю також інші послуги, пов'язані з отриманням водійських посвідчень. 🚗 Пишіть у приватні повідомлення, щоб дізнатися більше. 📩
-
Щойно побачила таку новину і задумалась... якщо у мене віза Worker до листопада 2025 (виїзжати за межі Канади не планую), ворк перміт до січня 2026, то чи варто за 6 міс до завершення строку дії візи подаватися но нову Worker visa? І взагалі, наскільки обов'язково мати діючу візу, якщо маєш дійсний ворк перміт і не плануєш вилітати за межі Канади?
-
Віза в середині Канади не має ніякого значення
-
Я ж тільки за😅
-
Це те що їх чекає 😂
-
Типу, що 4.9 мільйонів залишилися і ще й PRи получили?😂😂
-
Може через друзів ще попробувати хай вони в Польщі отримають і мені пдф скинуть скан
-
Не знає ніхто чи можливо через друзів чи рідних які у Польщі а вони б мені скан вислали
-
Можна, на сайті в них ніби все розписано
-
Всім привіт, отримав щойно номінацію. Фух. Питання, чи це ок що вона лише 6 місяців дійсна? і чого так ? В процесі очікування отримав новий ворк перміт, та змінював посаду в середині компаніі на зовсім інший нок, та й походу тір. Тайм лайн згодом.
-
Я до цього взагалі думала, що вона безстрокова😂😂