Імміграція до Манітоби
-
Доречі подавався по SWM, отримав SWO, на щастя всі умови по SWO виконую .
-
Доброго вечора.я вже питала з цього приводу( чи можна виїздити за кордон після портал 2)але знайшла інфо на сайті ніби віза скасовується після отримання ecopr.чи все ж таки не можна покидати країну.дякую
-
Вітаю! Якщо немає siblings, то всюди писати not applicable або ж просто зберегти цю секцію пустою ? Дякую
-
В. Ч. Я ар 2
-
Вітаємо, Маруся! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечора. Пройшов Рік 25/11/2024 як я подавав на EOI- SW але чомусь моя аплікація не видалилася як написано нижче. Підкажіть будь ласка можливо я чогось не розумію. Дякую. You will be able to modify and re-submit your EOl-SW for up to 1 year after the date of initial submission. After that year the EOl-SW expires and will be deleted.
-
До Саскатуна консул не доїхав. Була тільки одна Настя з паспортами, тай по тому