Імміграція до Манітоби
-
Ось такі два листи відправляла. Що думаєте? Десь зробила помилку може. Як тепер бути, підкажіть будь-ласка
-
Добрий день. Маємо таку ситуацію: родияі були в Канаді, отримали всі необхідні документи, поїхали й планують повернутися сюди влітку. Але в дитини наступного місяця закінчується строк дії паспорта і відповідно візи й візітор рекорда. Що робити, щоб дитина могла сюди вернутися й навчатися в школі? Подати вже аплікацію на візітор візу, а коли буде тут - то на візітор рекорд? Наскільки реально отримати ці документи? У батьків ворк перміти дійсні.
-
доброго ранку. намагаюсь зловити слот в консульство вже більше місяця. одного разу зайшовши в електронний кабінет у мене був запис в консульстві на ім'я незнайомої мені людини. цей візит я звісно скасувала та написала email до установи та ніхто мені так і не відповів що це було. та моє питання про інше, скажіть будь ласка ті хто зловив слоти після оновлення системи - як, коли ви це зробили?? я вже живу на цьому сайті, також записана в чергу та це не дає результат.
-
хто робив новий стаді перміт дитині, скільки часу це займає?
-
Всім привіт. Отримав до запит два дні тому, офіцер дав мені час до 7 грудня. Я до завантажив протягом години після отримання до запиту, і одразу повідомив його по імейлу. Ніякої відповіді не було. На наступний день мені не прийшло підтвердження що вони отримали документи які я до завантажив (як було раніше коли я дозавантажував документи раніше). Я вирішив знову написати офіцеру, що не отримав ніякого підтвердження на почту, могли б ви повідомити чи ви їх отримали. На що не отримав ніякої відповіді. І сьогодні він мені написав що вони нічого не отримували😒
-
@banofbot
-
-
Так
-
Люди хто подавався на PR. Mpnp. Програма. Чи підходять витяги з Дії ( електронні) для перекладу документів для цієї програми