Імміграція до Манітоби
-
А якщо в 2025 році по звичайній турвізі заїхати виданій в 2025 році, є вірогідність отримати воркперміт? Можливо всупереч офіційній інформації видають десь?
-
Доброго ранку! Я так позумію, що якщо я отримала номінацію за SWO то зараз коли я подалась на федеральний, то можу змінювати роботу не зважаючи на NOK? І мене немає строку в який я повинна знайти іншу роботу?
-
Можна спробувати, але очікування буде 150 днів. Страховки не буде на цей період. Варіант може ще бути попросити в аеропорту перміт у зв'язку із тим, що є у дружини, але якщо не дадуть, то просити візитор рекордс для того, щоб перебувати більше 6 місяців у Канаді. На основі візитор рекордс можна виробити health card. Ну а потім вже пробувати отримати робочий перміт
-
А якщо після приїзду податись на воркперміт та зміну статусу, враховуючи що в Канаді дружина має воркперміт (куает)?
-
Можливо комусь буде корисно. Щойно подзвонила в прикордонну службу Канади - паспорт має бути дійсний протягом запланованої подорожі. Канада не має вимоги, щоб паспорт був дійсний 6 місяців від моменту вʼїзду в Канаду.
-
Але тут писали що якщо людина проходила за спецвибіркою, і подавалася на SWM а mpnp її перевели в SWO то цій людині не потрібно 10к, але потрібно прикласти докази що вже є работа в Манітобі і постійний прибуток. Чи це все ж не так? Бо як вони могли дати апліканту номінацію SWO якщо він фінансово не відповідав критеріям цього стріму виходячи з його анкети?
-
Ну це тоді інакше. Людина у попередньому повідомленні просто написала, що отримала номінацію по SWO. Якщо вам дали номінацію по SWO, але ви подавалися по SWM і не маєте фінансів для settlement, то ви повинні працювати фултайм, про зміну роботи обов'язково повідомляти IRCC, при подачі на ПР обов'язково додати свіжий лист від роботодавця, пейстаби за останні 6 місяців, виписки із чекінг та сайвінг акаунтів. Ви повинні довести, що ви є financially admissible. Тут писали про випадок відмови у ПР через financial inadmissibility у 2023, ті люди відразу після відмови подалися на біженство.
-
Добрий ранок, спільното. Є питання. Знаходжуся в процесі очікування номінації, вибірку пройшла, я головний аплікант, чоловік іде як депендантс, спільних дітей немає. Збираємося підписувати separation agreement. Чи правильно я розумію, що не важливо чи отримаю я номінацію чи ні, йому все одно доведеться починати імміграційний процес спочатку? І моя аплікація не буде affected?