Імміграція до Манітоби
-
До речі, виписка має бути тільки головного апліканта? Чи додати усіх? Чоловік + жінка?
-
Доброго ранку Підкажіть а як це звʼязано з AOR? Треба його чекати потім подаватися чи до отримання AOR податися на візітор рекорд ? Дякую
-
Добрий ранок. Підкажіть будь-ласка, на фед етапі info sharing in process вже майже три місяці, не починають security check, чому так довго цей етап. Дзвонила їм ще у на початку жовтня, було теж саме. Може в когось було щось схоже? І в кого був офіс Оттава, чи довго вас розглядали?
-
Доброго дня! У вересні здав біометрію але оплату так і не запитували. Сьогодні прийшов запит на документи і оплату 85 доларів. Скрін прикріпив. Наскільки я розумію то 85 за біометрію яку я не покрив з самого початку але не розумію чому потрібно знову оплачувати 500 за право на пр. Чи потрібно ще щось доплачувати якщо я вже покрив 1210 доларів ще перед подачею на федеральний етап, наскільки я розумію то тоді це коштувало дешевше. Було покрито за: Processing fee ($635) and right of permanent residence fee ($575): разом $1,210.
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка, чи потрібно на федеральному етапі підгружати результати medical exam який проходили 2 роки тому, результатів на руках немає, якщо потрібно підгружати, то треба звернутися в лікарню де проходили огляд, щоб отримати результати?
-
Я йшов по home support pilot, direct to pr