Імміграція до Манітоби
-
а що означає ДП-документ?
-
Ви можете замовити послугу у ДП "Документ". Напишіть ще у консульство у Відні. Знаю історію однієї жінки, що її не прийняли у Німеччині, а у Відні вдалося
-
Так, я сама просто в шоці від того Готова летіти вже через півпланети, але і там не приймуть ((( Є ще ДП-документ, як варіант, але вони не відправляють DHL-ом... Треба самим знову летіти забирати
-
Блін, а як же ж бути тоді? В консульствах України в Канаді слотів взагалі немає
-
Я стою в черзі, але мені бажано швидше Та й чомусь в Еконсул випадає тільки Едмонтон і Торонто Де Оттава поділася, не знаю... Чи Посольство там - це Оттава? І там теж можна на паспорт подаватися?
-
це ж наш офіційний паспортний сервіс!
-
Я ще думаю, якщо оформити "срочний" паспорт, який типу за тиждень роблять у ДП-документ (у Європі) Його реально зроблять за тиждень? Я б тоді посиділа цей тиждень у Європі, дочекалася, забрала і поїхала
-
а якщо номінація недійсна? Невже тоді не подовжать?
-
дуже дякую
-
Так, ви повинні мати дійсну номінацію. У таких випадках ви повинні звернутися до MPNP , щоб продовжити номінацію. У формі є такий випадок, коли IRCC ,повертає аплікацію. Наново подаєте employment verification letter, paystubs і очікуєте employment verification