Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла, дякую🙏
-
Підкажіть плз, в моєму акаунті відсутня опція податись на ворк перміт. Це тому, що я перед цим неправильно відповіла на одне питання, і мені видало, що мій роботодавець має податись на дозвіл, щоб взяти на роботу. Я зайшла ще раз, і тепер опції податись на ворк перміт зникли. Як це можна виправити?
-
17 грудня в Едмонтоні подала документи дівчина з якою я працювала. Манітоба відноситься до Торонто. Приймають там, де маєте слот
-
Я дуже заплуталася...Мої друзі, які також живуть в Вінніпезі, декілька місяців тому їздили подаватися на закордонний паспорт в Едмонтоні. Я нещодавно писала в Едмонтон і омь що вони мегі відповіли...я спантеличена, тобто, нам не можна подаватися на паспорти в Консульстві в Едмонтоні?
-
Знайома стала в чергу очікування 16 грудня в Оттаву, а 23 грудня їй запропонували слот на квітень
-
Посольство, паспорти теж роблять
-
В Оттаві ж Посольство, чи в ньому теж нажають консульські послуги?
-
Хто підскаже, отримали портал 2 в середині листопада, і досі тиша. Це нормально?
-
В будь-якому консульстві. У жовтні знайома літала в Оттаву, бо змогла зловити слоти на двох дітей лише туди. Прийняли
-
Тобто, якщо якимось чудом мені вдасться забукати слот в Едмонтоні, мене приймуть, навіть яещо я з Манітоби?
-
Зрозуміла, дуже дякую за відповіді❤️
-
Це я не знаю. Я так думаю, що "срочність" залежить коли паспорт виготовлять в Україні. А доставка то вже Боже діло. Як приклад - подавалися 9 липня. Паспорт дитини датований 11 липня, тобто зробили за 2 дні. Мій паспорт датований серпнем, 15 чи що, ще немаю на руках.
-
Ого...Скільки Тоді не "срочний"?
-
Сьогодні в Торонто подалась на паспорти , собі і дитині. Дуже строга тьотя, до віконці не підійдеш без слота. ФОТО НЕ РОБЛЯТЬ!!! Тому фото робіть обовʼязково і на всіх хто подається. Добре що я прийшла на 2 години раніше і підслухала як відмовили торонтовцям , бігала в шоперс ))) . За ці дві години побачила таке: викликали по фамілії а людей не було і замість них навіть нікого не приймають. І багато таких як я не дочитала що фото треба всім робити без винятку або ще щось не дочитали . Короче, за дві години прийняли тільки 3 людини. І це тільки до обіду приймають. Тому і слоти не зловиш …