Імміграція до Манітоби
-
А який відсоток при переводі з української карти на канадську?
-
Шановні, підкажіть мені будь ласка по моїй ситуації. Подаємось по CUAET я, дружина, діти і 2є батьків, після - на MPNP. Питання щодо батьків. Враховуючи їх пенсійний вік, з 60 балами важко і дуже бажано підтвердити стаж за межами Канади. Останні роки вони працювала вже будучі на пенсії. Питання, чи можна їм зараз для CUAET вказати в анкеті retired, а вже на MPNP, як будуть виконані всі інші умови, указувати точні дати роботи? Проблема в тому, що точними датами зараз не володіємо, не всіма документами і інформацією, а заповнювати таку анкету "приблизно" здається найгіршим варіантом. Місто наше окуповане, сподіваємось, що до часу подачі на провінцію місто вже звільнять і буде доступ до дипломів, виписок, трудових і т.д. Трохи заплутано, але намагався максимально стисло) Дякую
-
Які тести здавати написано в описі програм імміграції на оф сайті манітоби
-
www.celpip.ca/
-
Reference letters - пошукайте по чату, вже була велика кількість відповідей
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка хто вже проходив процедуру з дипломами а саме Wes Що саме ви робили ? З чого краще починати ? Потрібно переводити дипломи на англійську мову ? Потрібно робити Апостиль ? Який алгоритм дій ? Я так розумію потрібно зареєструватись на Wes ? Сплатити там близько 250 долларів та що далі ? Буду дуже вдячна за допомогу ? Знаходжусь в Україні
-
Не впливає. Мені здається я пару років ходила, вже громадянство отримали.