Імміграція до Манітоби
-
чудово якби висловлювання інтересу прибрали з переліку вимог для номінації)
-
Треба зареєструватись в Манітоба старт. Там зараз постійно якісь ярмарки
-
Залежить від аеропорту, гугліть чи є в ньому транзитна зона, і чи приліт та виліт з тієї самої зони.
-
Привіт чи є зараз у Вінніпезі якісь ярмарки роботодавців
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/vaccination-exemption.html Через війну можна летіти і не вакцинованим, просто треба потім сидіти два тижні на карантині
-
У Канаді строку дії немає поки, потрібна тільки повна вакцинація - це дві вакцини із погоджених у Канаді, чи одна якщо джонсон.
-
Я під бомбами не сиджу, слава Богу у нас в Чернівцях поки без прильотів. Якби сиділа під бомбами, то напевне б і їхала. Плюс ви ж не знаєте моєї ситуації. Я сиджу і чекаю на візу імміграційну в процесі який я розпочала давно. Ну і не буду вдаватись в деталі сімейниої ситуації бо це особисті речі.
-
Ви можете передбачити, що саме потрібно, та взяти і підготувати усе заздалегідь. Мені здається якщо є можливість приїхати, навіщо чекати в Україні? Тим паче ви до цього дуже довго готувалися. Не може бути такого, що пересічний українець що за місяць отримавши візу може виїхати в Канаду, а люди які у процесі імміграції сидять під бомбами.
-
Я розумію що щось може бути і онлайн) але це все дуже суб‘єктивно і залежить від кожного кейсу окремо🤔. Якби у мене був лише референс з одної роботи що я там працювала 🥲 а так я лише 30+ документів завантажила для підтвердження стажу ФОП🫠 І у мене ще є сумніви щодо того чи може вони ще щось не запросять.
-
Якщо, наприклад, у мене недостатньо доказів мого робочого стажу (бо я як ФОП подалась) і можливо мене попросять додаткові якісь підтвердження надати (контракти, договора, додаткові виписки з банку), або ж справку про несудимість. Мені важко сказати, я лише от здогадки маю🤷🏻♀️
-
Можливо хтось знає. Сертифікат про вакцинацію який діє в Україні 9місяців(є скачаний і збережений). В Канаді є термін давності? Не хочеться колотись, в мене з негативними наслідками було. Бо багато хто говорить, що якщо колов його то для Канади/США надалі перекроювати не потрібно, а бустерні дози по бажанню.
-
Ні. Навіть віза ще не погоджена по тій самій новій програмі. Але питання навіть у іншому. Ми в процесі імміграції не перший рік. І їхати плануємо лише сім'єю. А з цього випливає багато іншого 🤷♀️ Проходження повного циклу імміграції дає шанси на виїзд саме сім'єю.