Імміграція до Манітоби
-
Коли вам на пошту прийшли лист і номінація у самому листі є посилання, через яке ви інформуєте MPNP. Це і є веб форма.
-
Доброго дня, чи є послуги безкоштовної консультації з юристом?
-
Доброго дня спільното. Плануємо подати дружину на новий ворк перміт до кінця Дед лайну. Але є питання. Чи можемо виїзджати за межі Канади поки очікуємо на рішення? Бо як я пам’ятаю так пише, що ніби як не можна виїзджати. Наразі маємо актуальний ворк перміт.
-
а таке питання по федеральному етапу - чи обовязково було заповнювати імейли батьків, та брата? я не впевнена що вони в них взагалі є, точно не користуються таким, та я в цих полях поставила просто none, тому що не маю жодної інформації про це - чи не не буде проблемою?
-
Це ж вибірка по чисто по сво?
-
Перша каденція в нього тоді була зовсім інша, часи змінились, і просто порівняйте що він робить і обвцяє зробити зараз з ти що він робив на першій каденції. В нього багатото союзників зараз яких не було при першій, і світ зпустошений економічною пост ковідною кризою та наслідками війни, а США з поміж всіх повні сил. Риторика його змінилась і дії, і імігранти це лмше вершина айсбергу
-
Дякую
-
+стратегічні ініціативи, що точно не для нас
-
так, розумію, в мене не так(
-
Вирішувати тільки вам) в мене матір перевіряє і свій і батька
-
тому що вказала так, як є, вони не користуються таким та навіть якщо б створила їм ліві мейли, та туди прийшов їм якийсь запит - вони б цього все одно не побачили, відповідала б я сама за них на нього? це вже щось дивне)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , чи хтось робив для дитини віком 16 років закордонний паспорт без ідентифікаційного коду ? Не ІД , а без коду платника податків
-
Хз, спеціально створив батькові імейл, а в матері вже був, все ввів як слід, навіщо ризикувати?
-
Не буде проблемою.