Імміграція до Манітоби
-
Вказав, та ще додав їх свідоцтва про народження. Але хотів дізнатися, чи не не треба додати лист пояснення чому
-
Доброго дня. Маю дітей від першого шлюбу, які зі мною не іммігрують. Треба заповнювати якусь, або писати лист-пояснення, чому вони зі мною не іммігрують? Дякую
-
Раз на рік я пишу в IRCC на рахунок аплікації моїх батьків, які їдуть по спонсорову, ну так щоб сильно їх не перегружати та про себе нагадати!😁 Ось цього року, подіяло! того тижня відповіли чекайте, сьогодні прийшов запит на медікал повторно, бо попередній проходили в 2022 році, зрозуміло ж що він expired, тоді так само давали 30 днів! «кров з носа» пройдіть щоб не було затримки в вашій справі:) 30 днів на медицину то стандарт для всіх я так розумію:) Нє, нє, я не жаліюсь, просто ділюся досвідом та строками 🤗 Так що деколи напевно помагає про себе нагадати:)
-
Доброго дня, питання до тих, хто подавав на TRP поштою (в офіс в Едмонтоні). Відправили документи минулої суботи, з тренінг номером. Світиться що ще не доставлено, але Canada Post сказали що швидше за все вже доставлено, просто там внутрішній мейлрум і не буде відображатись. Власне питання, як довго Ви чекали на номер заявки після відправки документів і в якому форматі ви його отримали? Заздалегідь дякую
-
Напевне некоректно висловилась. Питання в тому, чи приходить якесь підтвердження що вони отримали аплікацію взагалі/чи взяли в роботу?
-
Дякую! А цей АОR так само чекати 5-6 місяців як і той що під час подачі на ПР, чи там свої таймлайни (сподіваюсь)?
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як записатися до електронної черги до посольства України в Канаді
-
Дякую за відповідь
-
Читайте вище повідомлення
-
Кому цікаво розширення для Chrome, щоб бачити більше слотів: github.com/dyoristcode/e-consule/tree/main