Імміграція до Манітоби
-
Не плутайте стаж для соцстраху та робочий стаж
-
Ні відпустки не враховуються ( час роботи фултайм стільки то годин в рік/місяць має бути)
-
Мені цікаво, окрім експіріенсу, маю 59 балів по программі Манітоби. Питання по ексіріенсу: працевлаштована 3 роки, з них 2 у дикретній відпусці, чи то рахується чи ні?
-
не думала, що буде такий результат. а лайк один! 🥲 хоч зрозуміла, що коментарі читають.
-
Так, я з вашої рекомендації перейшла)
-
Це маюсь буди давні відносини, в ідеалі ви маєте дружити ще до його/її переїзду до Канади і потім весь час підтримували стосунки. Спільні фото - чим старші тим кращі і тд. Пруфи, по суті, мало чим відрізняються від пруфів по common law marriage. Ви маєте переконати офіцера, що ви друзі. Якщо то так, то це не складно, а якщо то буде фікція, то можна впіймати повну с@раку огуців.
-
просто цікаво
-
не можна було? відповідла учасниці в групі українців Манітоби і почалося. так це ж добре. тому не думаю, що боти.
-
Порекомендували в іншій групі?
-
я вашу групу тільки порекомендувала на фб, і таке почалося. може, не пов`язано, але щось співпало.
-
Здається тим яким прилітаєте до Канади. Перечитайте, будь ласка, уважно що вам потрібно саме вказати
-
Так вимкни її, нові ж люди будуть приходить і не будуть цього знати
-
Також є порада до всіх учасників писати повідомлення, а не записувати голосові. Голосові не підпадають під пошук і не в кожного є змога слухати
-
Я та ніхто інший не зможе сказати, що буде на той момент часу. Просто раджу слухати, а не сперечатися, з паном Василем який є представником КУК-у та іншими обізнаними людьми. Вже здається всі можливі варіанти розжували, виклали на тарілку і беріть, як то кажуть, їжте. До 24-го лютого люди мали б за щастя мати такі програми і такого роду консультації. Тут ніхто нікому нічого не винний, все відбувається на громадських засадах і люди з якими сперечаються просто виділяють свій приватний час на допомогу.