Імміграція до Манітоби
-
Це ще малий термін
-
Все що я бачив особисто, на оф сайті манітоби писали що пріоритет українцям, але за pr ніде офіційної інфи не було. Просто уявіть є люди які вже чекають по 1,5-2 роки
-
Афганістан ще в пріоритеті. Також є окремий стрім для резидентів Гонконгу
-
Як мінімум я вам підтвердив
-
22 місяці - по Provincial Nominee Program і здається 27 місяців по Federal Skilled Worker. Але розгляд заявок з України наразі в пріоритеті (дехто тільки це не хоче бачити/чути), тому і такі таймлайни.
-
Дякую велике)
-
Там інші головняки є
-
Начебто для монітоби немає різниці яка професія і якого ноку
-
Підкажіть будь ласка які професії потрібні Манітобі для PR чи підпадае сюди зварювальник?
-
Інтересно, а це боти чи людям дійсно ось так одночасно захотілось приєднатись до групи ))
-
Підкажіть будь ласка які професії потрібні Манітобі для PR чи підпадае сюди зварювальник?
-
Онлайн, але ви можете віднести дипломи в іміджевий центр особисто - прискорити процес, а потім їх забрати, коли вони відсканують, а процес ще буде тривати. Все одно прийдеться або приносити хард копі дипломів, або надсилати. І скани для WES вони роблять самі - ви свої надсилаєте тільки при формуванні заявки онлайн для попереднього позгляду, якщо подаєте дистанційно.
-
Так ви також не поділилися відео розмовою з даним офіцером. Це все просто можуть бути чутки або ваша уява
-
Я люблю Канаду і її людей, за те що є приватна інформація, яку некоректно запитувати у інших. Це є моєю приватною справою, якою я не ділитимуся. Думаю, що ви розуміли?