Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок! Підскажіть схожа ситуація у моєї сімʼї також 2 роки вже у Вінніпезі в очікування номінації вже 1 рік і 3 місяця, так як пропустив спец вибірку для українців(не було тесту анг), перездав англійську мову 5 січня 2025, зараз маю 839 балів… Є сенс чекати swm далі чи потрібно думати щось інше?
-
У квітні буде 2 роки роботи…
-
Заработок именно для тебя, пиши
-
Дякую!
-
Хтось пропускає, не вникає… по-різному буває
-
Сорі, але вже є випадки відмови в ПР через таку річ. Не можна ні в якому разі допускати протерміновання статусу. Якщо до 90 днів протермінований статус, то негайно подавати на відновлення та новий перміт. Обов'язково повідомити надати листа пояснення чому так сталося
-
Ні, ви можете подати нову аплікацію за 24 години до завершення старої, і це буде рахуватися як maintained Status. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/implied-status-extending-stay.html
-
Пане @western9 а в мене питання, якщо подам аплікацію на візітор рекорд дитині за 20 днів до закінчення, це вже теж рахуватиметься як відновлення статусу?
-
Я поки що чекаю місяць,але як показує досвід інших людей,то до 3-х місяців це норм
-
Доброго ранку! Колись бачила в групі ділились як замовити довідку про несудимість з Польщі. Поділіться, будь ласка, хто недавно замовляв 🙏