Імміграція до Манітоби
-
Якщо залінкували ,то в gc portal має бути інформація ,що картки відправлені . Також можете зареєструватися в Canada post ,там після валідаціі ,зʼявиться доступ до опції My mail ,можна глянути ,чи є відправлення для вас ,та від кого . Також можете їм написати ,що пройшов місяць і нічого немає .
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи потрібно заповнювати форму 5257 на продовження ворк перміт?
-
Хм, тут не можу підказати. Бо мої тут
-
Її потрібно заповнювати тим хто знаходиться не в Канаді?
-
Знаю людей які заповнювали і отримали позитивну відповідь. Я ще чекаю свого рішення
-
Доброго дня! Підскажіть хто знає. Коли знімаю обмеження по Ворк Перміту, старий Ворк перміт кансулюють чи він продовжує діяти? Де про це можна почитати?
-
То ви так зрозуміли. Мені тре десь на офіційних сторінках то прочитати. Чи не знаєте де це можна зробити? Мені точно тре знати, чоловік їздить через кордон з США
-
В нас у таблиці ще 29 не отримували 😔
-
Прийшов час писати мій Pr time line: EOI May 29, 2023 LAA June 26, 2023 Submitted application July 05, 2023 Officer contact Apr 04, 2024 PN Apr 18, 2024 Pr portal Apr 25, 2024 AOR Aug 20 Biometrics Aug 21 Pre-arrival Sep 6 Medicine Sep 7 (6) Medical res Sep 13 Additionally documents request Oct 28 CV/resume for both Government work for both Military service Valerii Documents submitted oct 29, 2024 Document review Oct 30 Final Decision Nov 4 Poltal 1 Nov 18 Portal 2 Nov 21 eCoPR Feb 12,2025
-
Дякую
-