Імміграція до Манітоби
-
Інь і Янь імміграційного потоку або Темна сторона PR Purifying Resilience – очищувальна стійкість (загартування духу через випробування) MPNP Melancholy – смуток, що веде до роздумів. Pain – страждання, що загартовують. Nurturing – зростання через досвід. Patience – витримка перед труднощами.
-
Так, це все truth, в будній день трохи менше людей (здавала у п'ятницю, був неповний клас), і потрібно вміти відключатися від середовища і концентруватися, бо молотять по клавіатурі та спікають голосно. А ще в даунтауні біля школи немає де машину паркувати, то теж беріть до уваги
-
привіт шановна група. я розумію що краще проконсультувати у фахівця, але питання таке. я в канаді живу і працюю вже два роки за програмою. моя дружина і дитина прилітають у квітні. Але у них віза тільки туристична. чи дадуть їм ворк перміт на підставі того, що я тут по кует?
-
По-своєму досвіду, я здавала в даун Тауні, по обидва боки від мене ніхто не сидів, але все одно я чула всіх, і все, ще й над головою ходили люди і це було дуже чутно, бо там якась мабуть дерев’яна підлога чи що. Я здавала в п’ятницю вранці. За іншу локацію чула, що там більша аудиторія і багато людей також, тобто теж налаштовуватись треба на шум
-
Навіть в такому кейсі можуть сказати якщо родичів немає то іди гуляй, тому навіть це не є гарантією, бачив я вже такі випадки в манітобі коли і професія і мова і освіта є але воно ніяк не впливає на результат, МПНП вирішила що родичі важливіше і ось все😁 І не важливо що людина з родичами може навіть мови нормально не знати, або не мати кваліфікації
-
Керівники MPNP (як частина уряду) або корумповані, або кончені, або туповаті. Провінція застрягла десь в районі 2000их. Замість того, щоб набирати професії, які можуть розвивати провінцію, вони набирають обслуговуючий персонал, який після отримання PR поїде обслуговувати більш грошові провінції. І все по новій. У провінції немає міграційної стратегії - власники OWP працюють і платять податки (в Манітобі одні з найвищих податків в Канаді), то навіщо їм якийсь статус? Працюйте, а потім може подивимось… Рекомендація по мовам французька + англійська - то для EE.
-
Сорі, але повна дурня. MPNP орієнтується на дані Statcan, які щомісяця оновлюють дані про професії, на які є попит у тій чи іншій провінції чи місті. Щороку чи принаймі кожних 2 роки провінція випускає звіт, де прогнозують дані по occupation in demand на наступний період. Якщо у вас унікальна професія, то ви можете і не попасти у даний перелік. Все планується.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка у формі 5562 подорожі в якій хронології правильно зазначати? Від «найсвіжішої» і далі 10 років? Чи від найстарішої, що була 10 років назад? Також за цією формою є питання, якщо інформація про подорожі є тільки з 2018 року (7 років), до того часу просто неможливо перевірити чи згадати про виїзди? Що робити в такому випадку? Писати додаткового листа із поясненням чому інформація лише до 18 року? І ще одне уточнення: вичитала в чаті, що транзитні зупинки зазначати не потрібно, вірно? Завчасно дякую за допомогу!
-
-
Дякую!!! Нажаль, інформації зовсім немає. Навіть за офіційним запитом мін. закордонних справ надали відповідь до 18 року. Написали що більш давньої інформації надати не можуть, вона ніде не збереглась.