Імміграція до Манітоби
-
Опціонально, якщо ви виконуєте їх вимоги В теорії, можете пройти по ЕЕ, на практиці бали високі. Провінція+ЕЕ значно скорочують час федерального розгляду
-
У відгуку написано, що там знижують бали. Як таке може бути? Я здавала там тест, тому що там є великий безкоштовний паркінг і не треба хвилюватися про авто.
-
Я була в ЕТС. Речі залишаєш в шафі на якій навіть замка не має, персонал за речами не слідкує. Аудиторія битком забита у вихідні дні. Великий безкоштовний паркінг, що для мене важливо, бо живу за межами Вінніпегу.
-
в мене на 1600 Regent не працювала гарнітура на лісенінгу а на читанні перестала працювати мишка. Всі неполадки ремонтували по ходу. Не зупиняючи екзамен. Тобто я тут намагаюсь читати, а навколо мене розбирають стіни в кабінці бо шоб замінити мишку треба розібрати всю коробку. А в іншому все було норм.
-
Як Ви відстрілялися? Чи дали безкоштовно перездати іспит?
-
Мені це нагадує одну країну, де в один момент непотрібні стали фізики, хіміки і інші науковці. Зате інститути продавались під офіси і професія продавець на базарі стала дуже «затребуваною». Я тут не полінився і також трохи статистики з вибірок накидаю: 1. По SWO тренд на зниження балів. 2. По SWM (без додаткових умов) - тренд на збільшення балів 3. В 2024 було видано 7877 LAA по SWM, SWO, IES та спец. вибірці для українців. В 2023 - 16496 запрошень (ось тут запрошення брались в рахунок майбутніх номінацій) 4. Провінція видає SWM з post secondary в Манітобі + є окремий стрім international education stream - 9.75% в 2023 проти 39% в 2024. 5. В 2023 SWM без додаткових вимог - 29.81% запрошень, 2024 - 10.56% 6. Вибірки по NOC - вибирають водіїв автобусів, сиділок, поварів разом з працівниками медицини. Просто для розуміння - мінімальні бали в кожній вибірці навіть до 700 не дотягують. Висновків не буде. Цифрами можу поділитись.
-
Цифри я сам маю, навіть закриту інфу із MPNP. Імміграційна програма SWM якраз зараз заточена на occupation specific selection. І так, саме ті професії, які ви перечислили, є у великому попиті, там велика ротація кадрів. Я погоджуюся, що через скорочення квоти на 50% на цей рік, люди, які подали ЕОІ у 2023 чи 2024, фактично застряли, якщо їхня професія поза рекомендаціями Statcan. Бали зараз високі, в тому числі і через українців, які у більшості випадків мають магістрів та досвід роботи.
-
А вже є остаточна ввдповідь, що квоту не повернуть?