Імміграція до Манітоби
-
Ось знайшов розяснення по 90 діб перебування в шенгені та як можно легально обходити це правело tsn.ua/exclusive/ukrayinci-za-kordonom-yak-buti-yakscho-splivaye-90-denniy-termin-perebuvannya-u-yes-ta-chi-mozhna-yogo-podovzhiti-2092129.html
-
Жду..
-
Спасибо за инфу))) Апрувд на визу ещё не пришёл.
-
Так, як тільки мені від КУК надійшло повідомлення щоб я заповнила ЕОІ - я заповнила, отримала ІТА, і подала аплікацію повну по MPNP. Чекаю зараз на лист-підтримку від КУК, щоб догрузити (сподіваюсь, що нададуть😰🤞🏼🤞🏼🤞🏼) Проте ми вже почали з чоловіком продавати майно і готуватись до переїзду у Вінніпег. Дуже хочеться щоб процес був швидшим, щоб нам не прийшлось ще ІЕLTS наново здавати😅 якщо буде підтримка від КУК, то мені екзамен не страшний. Проте якщо ні - то мене паніка пробирає знову тягнути на 8777🫠🫠🫠🫠 того і переживаю.
-
Я відправляв два і бакалавр і спеціаліста який прирівняли до магістра. Для імміграції потрібно найвищій но якщо два зробити це не проблема.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи ви відправляли диплом бакалавра разом з дипломом магістра/спеціаліста. Чи тільки диплом найвищого ступеня – магістра/спеціаліста? Бо в Україні зрозуміло, що ви не можете отримати ступінь магістра/спеціаліста без 4-х років бакалаврату, а ось чи зрозуміють це в Канаді
-
Знайшов роботу в іншій провінції. Якщо рік буду працювати там, потім приїду до Манітоби це якось може негативно вплинути на отримання PR?
-
Доброго дня. Ось, що написано на офіційному сайті. MPNP is offering faster processing for all applications sent by Ukrainian citizens or residents. Тут написано взагалі про процес. The MPNP is also making the Invitation to Apply process faster for those invited under an existing program to ensure they are able to send an application as soon as possible. А ось тут вже конкретно про Invitation to Apply. Далі на сайті є інфо, що стандартний розгляд 6 місяців. Чи буде швидше, ніхто не знає. В цьому ж чаті вже є інфо, що люди подалися на початку травня і досі результату розгляду немає. Я подавалася на початку червня - результату теж поки немає.