Імміграція до Манітоби
-
Що Ви маєте на увазі під спонсорами? Я так зрозуміла що треба 6 місяців відпрацювати для підтвердження зв'язку з провінцією.
-
Вона отримала її десь рік півтора тому. Вона закінчувала педучилище (зараз це коледж) ще мільйон років тому і вони сказали, що таке не зберігають стільки років:) і видали просто довідку.
-
А ви не в курсі, якщо диплом загублений, а в архіві тільки видали довідку про те, що вона вчилася без виписки предметів, оцінок і тд., це для підтвердження освіти не підійде ніяк?
-
Ну я б не сказав, що цей перелік не такий оптимістичний і широкий, скоріш обмежений, більшість все ж таки не зможе виїхати.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, хочу маму перевезти за цією програмою. Начебто обмежень за віком тут немає? Але вона не набирає 60 балів в ЕОІ. Значить податися не вийде?
-
Саме так. Я ще хочу додать що неодноразово зустрічала в групах по еміграції чи прихистку ствердження що взагалі абсолютно всі чоловіки невиїзні, хіба що згадують про багатодітних батьків та інвалідів. Але ж це абсолютно не так, є перелік категорій згідно якому чимало людей мають право абсолютно легально покинуть країну. Як я відправляю посилання на сайт прикордонної служби, всі дуже дивуються зазвичай. А в решті решт на людей відразу дивляться як на злочинців не дай боже вони поїхали після 24
-
В мене також спеціаліст ЖДТУ - оцінений WES як магістр. Здійсніть пошук по даному чату і отримаєте більше інформації стосовно того як і кому оцінили їхні дипломи.
-
Додам щодо схеми виїзду. Це, мабуть, вже достатньо відома нелегальна схема виїзду через т.з. Придністров'я. Коли кордон фактично перетинався вже після 24.02, а штамп ставили заднім числом. А потім, на кордоні т.з. Придністров'я та Молдови дата була вже актуальна. Виходило так, що ніби людина на момент оголошення військового стану була в Придністров'ї, а потім виїхала в Молдову. І з точки зору закону ніби все нормально. P.S. Я не підтримую подібних порушень і ставлюсь до таких вчинків і людей, які чинять подібне, вкрай негативно. Але це потрібно було написати для уточнення. Наскільки мені відомо, ту схему вже прикрили. Принаймні, були такі новини.
-
Можливо хтось підкаже чи вірно я зрозуміла: якщо нема родини або друзів в Манітобі АБО нема відпрацьованих 6 місяців там, то подаватись немає сенсу, навіть якщо потрібних 60 балів із 100 набирається за іншими пунктами? Планую в липні приїхати у Вінніпег і потрібен якийсь план🙃 Наперед дякую!
-
Якщо немає кримінальної відповідальності то Канаду це не цікавить
-
Я не пишу такого. Немає кримінальної відповідальності якщо ви не мобілізований
-
Я прекрасно знаю ті норми вони с часів СССР ( тоталітарної держави), цей чат не про політику і не про законодавство не хочу продовжувати дискусії