Імміграція до Манітоби
-
Ухилення від військового обліку - адміністративна відповідальність. Ухилення від призову по мобілізації - кримінальна. Зміна місця перебування (без відповідного дозволу) особою, яка перебуває на військовому обліку, може бути трактована як ухилення від мобілізації. Обмеження на виїзд зазначене не в законі "Про правовий режим воєнного стану" і не в указі Президента, а в Постанові КМУ №57 от 27.01.95 + в роз'ясненні від ДПСУ (яка є частиною військового командування на період воєнного стану).
-
Нема в законі про військовий стан такого обмеження це указ президента про мобілізацію обмежив виїзд
-
В країні військовий стан і всі чоловіки призовного віку 18-60 років за винятком окремих категорій повинні перебувати в країні. Порушення цього є порушенням закону про військовий стан. Так, якщо чоловік вважає що він не є придатним - він може звернутися до військомату, його направлять на медогляд, але в запитанні мова йшла про те, що протипоказань до військового обов'язку немає.
-
Так для цього треба пройти медкомісію потім отримати мобілізаційну повістку і тільки потом ухилятися) і то в таке часто декриміналізуть скоріше за все тому що примус до військової служби не є гарним прикладом цивілізованого суспільства...
-
Порушення адміністративне ( перетин кордону) який ще закон ?
-
По програмі ні, не можу 100% стверджувати, але якщо на момент запровадження військового стану чоловік був в Україні і нелегально перетнув кордон, то в майбутньому це може негативно сказатися, мені здається при набутті того ж ПР чи громадянства, так як цей чоловік порушив закон, якщо таке перевірятимуть в Канаді вже. А якщо до початку військового стану людина перебувала в іншій країні - ну тоді порушень немає.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка чи може хтось стикався вже, чи я правильно розумію, що не дивлячись на переважну більшість жінок, котрим погоджують виїзд по CUAET, є такі хто без проблем також був погоджений до приїзду по CUAET, не дивлячись що він чоловік, призовного віку і з гарним здоров'ям тобто придатний до військової служби, не має на отриманні дітей, а взагалі одинак? Чи не має проблем з узгодженням CUAET , відносно таких осіб?
-
Статметоди ви точно не вивчали )
-
Мені 3 роки коледжу плюс 3 роки вечірнього зарахували як Магістра.
-
Вони звіряють часи за предметами. Ви поки не подасте не дізнаєтеся