Імміграція до Манітоби
-
Я зрозуміла, дякую
-
Зміни діють для українців, які прибули по CUAET. Якщо ви хочете, щоб чоловік був основним аплікантом, то він і так може податися з України і показати тісний зв'язок через друга. Там дають 200 балів. Важливо: він буде йти по загальній програмі Skilled workers overseas. Дана програма не має відношення до тих, хто приїхав по CUAET. Це звичайна іміграційна програма.
-
При наявності мовного тесту, звісно.
-
Тобто такий лист від близького друга буде приріанюватися до листа підтримки від КУК? Якщо, наприклад, від з грудня живе в Манітобі, працює офіційно. В такому випадку може подаватися і чоловік , будучи ще в Україні?
-
Це я так протрактувала цей допис. У контексті до стажу. До війни державний реєстратор не видавав довідку про час зайняття підприємницькою діяльністю, виходить, щоб його підтвердити - залишаються тільки варіанти довідок з податкової або щорічні декларації про дохід?
-
Перечитала до січня, я так зрозуміла що якщо чоловік ФОП з 2008 року безперервно, найманих працівників не мав, офіційно сплачував всі податки, то цей стаж не враховується на ПР взагалі? Сумненько ( Чи ще можна підтверджувати листами від організацій, які з ним укладали договори стабільно щорічно?
-
До всіх: не шукайте ЯК обманути/обійти критерії - вони і так дуже лояльні. Якщо не дай Боже вас зловлять, що ви обманюєте або ваша аплікація попадете під аудит через 5-7 років, вас і вашу сім'ю можуть депортувати, незважаючи на ваш статус ПР. Крім того, людина яка є винною у fraud НІКОЛИ НЕ отримає громадянство Канади.
-
ФОП платить податки в ПФУ. Але цей стаж не зараховується за фахом.
-
Все просто: візьміть свою ОК-5 онлайн та подивіться! В мене стаж 15 років. Довести змогла лише 3 останні роки, тому що то день був не повний, то підприємство податки не сплатило. Тому в цій довідці видно можете ви підтвердити, чи ні