Імміграція до Манітоби
-
Це особисто мій досвід! Мене запитали на стійці реєстрації - я показала тест сина!
-
Так дякую, вже побачила, вибачте. Просто настільки багато інформації, що я навіть вже почала записувати. Тому що для програми потрібні одні документи, а якщо брати в подальшому ПР - то намагаюся осягнути що зараз необхідно/можна взяти або запросити з установ, ще перебуваючи в Україні.
-
Вибачте, ви дивилися ЩО саме там пише? Вам потрібно довести всій стаж за останні 5 років. Якщо вам поставили печатку 10 років тому у трудову, а потім не було зміни у роботі, який це доказ? Лист від роботодавця, на фірмовому бланку з описом ваших обов'язків та вказанням, що ви працюєте/працювали повний день викликає більше довіри. Якщо в офіцера будуть сумніви щодо вашої довідки, вони запросять документів з податкової чи пенсійного фонду.
-
Вам потрібен стаж за останні 5 років, але якщо стаж безперервний, то можете брати і з 2002 року. Ща раз, українська трудова книжка не є документом для Канади, ви її можете викоритовувати для заповнення референса, але її як документ не використовують.
-
Як уже писалося вище, це можуть бути різні варіанти виписок, все залежить від вашої ситуації - основний це Reference Letter(довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою, в якій зазначена інформація про вашу посаду/и, скільки часу займали дану позицію/ї, перелік основних обов'язків - зазвичай підганяють під NOC), цю довідку має підписати співробітник компанії і має вказати свій контактний номер - це на випадок перевірки на федеральному етапі. В деяких випадках, якщо керівництво недоступне, таку довідку може підписати колега по роботі. Для випадку коли ви приватна особа-підприємець, то там підтвердження вашої діяльності здійснюється по іншому - шукайте в інтернеті.
-
Вітаю! Багато людей з групи вже прибули до Манітоби? Чи є допомога від місцевих волонтерів для новоприбулих? З житлом та оформленням документів? Плануємо з сином(10 років) поїздку в кінці червня чи на початку липня. Спершу розглядали Альберту і знайшли організацію, яка допомагає на початку. Але через спрощену програму для міграції українців в Манітобі захотілося сюди приїхати)) і не знаю як краще діяти? Чи забронювати через Airbnb житло? Дякую за будь яку інформацію.