Імміграція до Манітоби
-
Ти диви який хитрун😁
-
Доброго часу доби. Підкажіть будьласка скільки зараз часу проходить від здачі біометрії до запрошення на вклейку або електронну візу? Родичі вже майже місяць чекають - тихо. Дякую.
-
В інший чат👈
-
Доброго дня! Мене звати Іван. Я працюю у Scotiabank по 1155 Rothesay Street. Мені за цей час написало декілька людей з руппи, тому вирішив відписати щей тут. Якщо комусь потрібна допога відкрити рахунок чи є якісь питання стосовно банку, пишіть, з задоволенням відповім. Зараз Scotiabank пропонує бескоштовні рахунки для українців. Та можливість відкриття кредитки до $1500. Також бескоштові зберігательні скриньки (сейфи). Якщо буде подрібна допомога відкрити рахунок, чи податися на кридитну картку, пишіть: +1(431)277-4377 Можу зробити в своєму відділені, чи підказати, як це зробити в іньших. Якщо буде треба, можу навіть підвести з готелю, якщо готові їхати десь о 9-тій ранку🙂 Гарного дня!
-
Вітаю, якщо треба буде переклад на англійську, українську та французьку, звертайтесь в особисті Можу зробити терміново з моєю печаткою перекладача Certified Translator та надіслати скан у Пдф. Від вас треба скан або фото документів За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів - безкоштовно! зроблю переклад для наших співвітчизників, які вимушено стали біженцями після повномасштабного вторгнення рашистів. Додатково можу зробити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання оригіналів, витребування свідоцтв РАЦС та витягів, довідки про несудимість з апостилем. Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 💛💙🙏