Імміграція до Манітоби
-
з України в Варшаву VFS я відправляла паспорти через Meest, доставка зайняла 16 днів. Якщо ви скажете в Meest, що відправляєте паспорти, то вони не приймуть, бо паспорти не можна пересилати! Прийшлось брехати, що просто документи. VFS відправляє тільки в Польшу, тому треба шукати знайомих там, хто може отримати і потім переслати в Україну. Але ж знову, поштові служби не приймають паспорти в Польщі також(( я буду просити знайому в Польщі передати паспорти через водіїв автобусів 🤨
-
я летел не вакцинированный, но с отрицательным пцр (на всякий случай). Никто ничего не спрашивал.
-
Всім привіт. Чи летів хтось Амстердам -Торонто- Вінніпег? Які ковід вимоги? В нас дорослі всі вакциновані із сертифікатами і є діти 4 і 9 років.
-
Доброго вечора Підскажіть будь ласка Яка зараз ситуація, черги? Ми подались на біометрію 25 травня Від того часу нічого не прийшло не одного листа Але в кабінеті особистому є інфа коли здавав на відбитки
-
Добрий день. Чи є хтось в групі хто міняв не українські водійські права на канадські. Українські поміняв на польські. Вибачаюся якщо питання вже було ,просто не можу знайти. Дякую
-
Дали visitor record - 4 роки
-
Дають більшості дітей до 16р visitor record. Для школи цього достатньо
-
Красненько дякую
-
Якщо ви пошукаєте в цьому чаті, то були відповіді. Хтось через знайомих відправляв, хтось перетинав кордон до найближчого польського містечка та звідти надсилав поштою
-
зараз буду пробувати
-
Доброго дня всім.Хтось мав проблеми з завантаженням фото документів на сайт для заяви на канадську візу.
-
Tanya
-
Спамер какой-то