Імміграція до Манітоби
-
Не буде обмежень переміщення немає по тимчасовому статусу для українців
-
Ну я наприклад хочу,вилітати з іншої країни,але у мене закінчилися 90 днів безвізу,зараз я в Польщі,зможу я наприклад поїхати до Німеччини ,щоб вилитіти до Канади Не буде до мене питань з боку прикордонників німецьких?
-
А хто вам може заборонити? Яке відношення Канада має до Польщі?
-
Друзі хтось летів до Канади ,після закінчення без візу у Польщі? Питання таке,зможу я вилитіти з іншої країни Європи,якщо отримав у Польщі тимчасовий захист та 90 днів вже пройшло?
-
Якщо комусь потрібні внутрішні перельоти в Канаді, то WestJet дає безкоштовні квитки.www.westjet.com/en-ca/news/2022/westjet-donates-500-domestic-flights-to-assist-displaced-ukraini?sm_cid=social%3Aws-world%3Apublic-relations-2022%3Atwitter%3A20220525
-
В калгарі спершу багаж та тварини, потім офіцер, це доречі краще, хто здавав тварин в багажне щоб немучились додаткові 3-4 год
-
Спочатку отримувати перміт, а вже потім за багажні. Ви не вийдете за багажем поки не пройдете імміграційного офіцера
-
18.04 подача заявки 23.04 сдача биометрии 12.05 запрос на паспорт 24.05 письмо что паспорта получил визовый центр. Ждем визу…
-
Спасибо)
-
Спасибо. А где найти провинциальную программу и оценить свои шансы?
-
Добрий вечір. Так, звичайно, ви можете податись. Обмежень за цією програмою немає. Ви отримаєте право на роботу в Канаді на три роки. Якщо ви маєте намір отримати ПР, то вам обов'язково треба буде працювати. І оцініть свої шанси пройти за провінційною програмою (якщо ви націлені на Манітобу). Там бальна система за рядом критеріїв.
-
Дякую!) Буду чекати. В Варшаві та Вені без проблем дає зареєструватися в чергу, а в Празі ніяк . Що я тільки вже не робив .
-
В Австрії добра медицина для онкохворих. Її надають безкоштовно - хімія, ліки, операція, тощо. Канада запросила за робочим пермітом. Тому слід тричи моніторити чи зможете ви покрити лікування, якщо страховка у Канаді не покриє його.
-
Ми отримали багаж коло ленти. Проблем не було.
-
Добрый вечер) Подскажите, если мне 56 лет, я пенсионер, есть инвалидность по онкологии, в Украине не осталось ничего, нет семьи и своего жилья, в связи с войной уехала в Австрию, живу три месяца и заинтересовалась переездом в Mанитобу. Подхожу ли я под программу CUAET и стоит ли начинать оформлять заявление на открытие визы? Возможно есть какая-то дополнительная информация для таких людей как я. Спасибо.