Імміграція до Манітоби
-
Це треба подякувати тим їб*нькам в інтернеті, які інтерпретували необхідність декларувати гроші підчас в'їзду до Канади як заборону на ввезення більш ніж 10 тисяч.
-
Вже є випадки виявлення незадекларованих коштів у Монреалі. Друзі знайомих привезли готівку, сім'я 2 дорослих і 4 дітей, $60К USD. Не декларували понад $10К на сім'ю, бо думали, що то на людину $10К. Готівку виявили, не забрали, правда, але тримали понад 2 години всіх, поки щось там виясняли. Офіцер сказав, що наступного разу можуть вилучити готівку та заборонити в'їзд. Тому не ризикуйте краще. Крім того, банк вас може попросити показати декларацію на велику суму грошей.
-
А таким людям потрібна допомога ?
-
Мабуть на це питання може відповісти тільки офіцер🙂 маю на увазі, навряд чи хтось знає відповідь. Але зазвичай коли у імміграційному процесі зазначають рідних, то мова йде про батьків, чоловік/жінка, та дітей.
-
Доброго дня! У нас була схожа ситуація. В заявці на CUAET вказали старй паспорт. За день до подачі біометрії ми отримали новий паспорт, зразу вказали в кризовій формі. В день подачі біометрії теж все пояснили консультанту, що збирала біометричні дані, показали новий паспорт. Вона відповіла, що якщо ми вказала це в кризовій, то все буде ок. Так і сталось. Отримали foil-less візу на новий паспорт
-
Ми спочатку подали аплікацію на CUAET с простроченим паспортом, потім подовжили строк дії дитячого паспорту у консульстві. Писали у IRCC що строк дії буде поновлено. Візу отримали, все гаразд. Якщо Вам потрібна ще відповідь - спробуйте подзвонити у VFS
-
Доброго дня! Ми наразі перебуваємо у Варшаві, я продовжила в консульстві України в Варшаві дитині строк дії паспорту, новий не робили. Підкажіть, будь ласка, хто мав таку ж ситуацію нещодавно: чи підійде такий продовжений паспорт для подачі на візу за CUAET чи потрібно новий паспорт дитині? Я питала в консульстві України в Варшаві, вони мені однозначно не відповіли. Та, де можна дізнатися про це точно? Дякую наперед!
-
Шановні мої Українці питання таке якщо людина декларування 30 тисяч доларів в аеропорту чи це повпливає на одноразову допомогу українцям в 3000 канадських доларів яка почнеться від 2.06? Хтось компетентний .
-
А наскільки детально вивчають ці зв’язки з іншою провінцією? У мого чоловіка є двоюрідна сестра, що живе в Онтаріо, але вони уже з років 20 ее підтримують зв’язків - і не планують через сімейні чвари 🫠 ми навіть і не знаємо де вона саме і чим займається