Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Кузнецов
    wrote on last edited by
    Добрий вечір. Нарешті ознайомився із всіею інформацію по Манітобі. У думках вже у Канаді), дуже привабливі умови щодо імміграції. Проте мене бентежить одне питання - моє знання англійської мови. Будь ласка підкажіть по приїзду та працевлаштуванні в мене буде можливість піти на яких небудь курси англійської хоч ввечорі хоч у суботу чи неділю. І можливо хто може підказати взагалі існують ці курси для українців в Манітобі... Дякую за пораду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t514844031T Offline
    t514844031T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Ищите общины в фейсбуке
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    Проблема лише в тому що там нема роботи)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1341295519T Offline
    t1341295519T Offline
    Len
    wrote on last edited by
    У Ньюфаундленді ще достатньо лише роботу знайти, на скільки я знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Велике вам дякую за вашу думку. Мені зараз цінна люба думка та підказка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t537278334T Offline
    t537278334T Offline
    Валентина
    wrote on last edited by
    Подача по Манітобі після 6 місяців праці в провінції. В Альберті після 1 року це найголовніша відмінність. Якщо у вас немає дітей і ви молода (за це дають ще бали) і хороша англійська (середнього рівня) то краще обирати більші міста ніж Вінніпег, (типу Калгарі), де ви зможете краще працевлаштуватися і де тепліші зими. Вінніпег та Манітоба більше підходять сім’ям з дітьми, людям за 40 років і кому буде важко влаштуватись на роботу. Це моя особиста думка, в когось може інше бачення
    1 Reply Last reply
    0
  • t915329822T Offline
    t915329822T Offline
    Anton Hrankin
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх, друзі!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Поки що у Манітобі сама легка імміграція, а все інше що по Канаді лиши більше часу та нервів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Все вірно, КУК дає підтримку з надією, що ви залишитесь жити в провінції та підсилете українську громаду, але то чисто на вашому сумлінні
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Так в тому і справа, що я зараз на шляху пошуку довгострокового житла та роботи. І треба розуміти, де осісти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t569443441T Offline
    t569443441T Offline
    Shadow
    wrote on last edited by
    ну тут ще очікують, що ви лишитеся в провінції (як я розумію, вірять на слово)
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Я наразі ввагаюся, де почати проходити процес ПР. В Вінні чи у Альберті. Прочитала, що в Альберті бали високі на англ 7 мінімум та пропрацювати треба рік, і тільки тоді подаватись. А тут пропонують англ 4 та подачу відразу при наявності Джоб оферу. Ось і виникло питання, а чи дійсно це взагалі пройде, бо такі низькі бали. І якщо ця пропозиція дійсно валідна, то буду шукати роботу тут і проходити тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Нема чого хвилюватися, я та моя сім'я займаємося імміграцію починаючи з 2015, і ще в Україні, а ви вже там. Круто. Живіть своїм життям, шукайте роботу, готуйтеся до IELTS, робіть WES, подивіться що треба ще для виконання критеріїв, а коли це все назбираєте до кошика, починаєте процес іміграції. Якщо є зайві декілька сотень CADів, проконсультуйтеся з імміграційним консультантом, але ліцензованим та відповідно дорожчим для самозаспокоєнння, щоб не було "кидка". У вас є три роки на все про все
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Велике вам дякую за розуміння і людяне відношення. Так я дійсно дуже хвилююся тому що планувала пересидіти війну в Черкасах з батьками, а натомість опинилася в Польщі, а потім ще в Канаді. І тому дійсно дуже багато невідомого ,дуже велика відповідальності за себе і свою дитину. І хочеться перепитати 100 раз чи дійсно це правдива інформація.
    1 Reply Last reply
    0
  • t514844031T Offline
    t514844031T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    У КУК есть фейсбук группа, есть админ группы. Этот канал тоже связан и админ тоже. Они все знают. Просто тот кто писал новость на сайте сказал что они окажут поддержку, при подаче на имиграции и даже (может быть) посодействуют вашему продвижению и экономии пол года. С вашей же стороны нужно регистрироваться в программе сразу и подаваться на имиграцию. Это типа община, слово конгресс к государству никакого ПРЯМОГО отношения не имеет. Но поддержку поверьте оказывает существенную!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Лєна, ваші переживання дуже зрозумілі, ви недавно взагалі почули про Канаду, хто в тому вариться роками - їм більш все зрозуміло. Заспокойся, все вийде. Так само як ви знайшли сайт IRCC в Варшаві (не в Канаді в офісі), зареєстрували заявку, зареєструвалися на біометрію, отримали візу CUAET - все це, якщо ви ще не замітили цього, зробили онлайн, без консультації в офісі з кимось тет а тет. Так само працює і все інше, все доступно і на сайтах, головне користуйтеся інформацією з офіційних сайтів
    1 Reply Last reply
    0
  • t186001808T Offline
    t186001808T Offline
    Anatoliy
    wrote on last edited by
    З таким напливом українців до Канади, яким потрібна першочергова допомога, то для бажаючих обсудити інфу з ока на око, нема у людей часу просто. Окрім цього, інфа валідна на 1000% відсотків, здавайте айлс, шукайте роботу, заповнюйте анкету на сайті КУК, і хай вам щастить на цьому шляху.
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Ясно, велике дякую за відповідь, я гадала що тут є є якась фірма до якої можна приїхати і проконсультуватись. Я звикла що якщо на сайті написана інформація, то можна приїхати і просто обсудити її з живою людиною з глазу на глаз щоб задати питання які мене хвилюють. Дуже прикро що в чаті деякі люди мої запитання прийняли як особисту образу. Я дуже вдячна за те, що Вінніпег робить зараз для нас. І ще раз повторюся, як писала вище, що мої питання не мають подвійного дна і не мають наміру когось тут образити. Я дізнавалася інформацію тільки для себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t186001808T Offline
    t186001808T Offline
    Anatoliy
    wrote on last edited by
    Безпрецендентні умови просто виборюють, про заміну водійських посвідчень, я взагалі мовчу) це щось анріал для Канади, але зробили і це )
    1 Reply Last reply
    0
  • t186001808T Offline
    t186001808T Offline
    Anatoliy
    wrote on last edited by
    КУК це не якась іміграційна контора ) шановна ) це основна організація української діаспори, з репутацією, та добрим серцем її членів, що зараз вибивають нереальні умови для українців. Доречі прискорений обмін водійських посвідчень, в Манітобі, тобто просто їх заміна без екзамену, це вплив нашої діаспори, яка політично дуже широко представлена в Канаді. Просто трохи пригоріла жопа, коли ви під сумнів поставили інфу яка на сайті КУК)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags