Імміграція до Манітоби
-
Весь процес іміграції до Канади заточений під процеси, які розпочинаються та проходять за межами Канади, тому в Канаді немає офісів, в які можна прийти та проконсультуватися, в них немає необхідності, бо потенційні іммігранти не мають змоги ходити по таких офісах, вони не мають права в'їхати, і просто не можуть по них ходити, а приїжджали раніше (до CUAET), з повністю пройденим та завершеним процесом іміграції за межами Канади та вже з PR, або студентами. Все працює онлайн через (доречі) дуже продумані та досконалі сайти. Думаю що на сайті КУК вам треба подати аплікацію, але для її подачі вам треба відповідати критеріям для її заповнення. Точно так же вам треба потім на сайті іміграції провінції Манітоба податись по програмі MPNP, відповідно відповідаючи критеріям відбору, потім на сайті міністерства іміграції та біженців Канади створити Еxpress Entry, відповідаючи критеріям, і так далі, і по будь якій іншій програмі будь якої провінції в разі якщо це буде не Манітоба. Якось приблизно так це працює
-
Чому ви це вважаєте як за образу? Це моє життя і Я наразі вирішую де мені зупинитися, мені і моїй дитині. Я як відповідальна людина і мама повністю маю право підтвердити те що написано на сайті. Я ні в якому разі не хочу поставити під сумнів чиюсь репутацію і когось образити.
-
З ким обговорити?
-
Я шукаю з ким це можна обговорити. Нічого дивного.
-
Так, я розумію, але точка входу в ПР має найкращі умови. Англійська 4 та Джобс офер в наявності.
-
Это же не программа иммиграции, это просто поддержка сообщества на сколько я поняла. Она даст доп баллы при получении ПР как связь с провинцией.
-
Ви перш за все напишіть в КУК, там є анкета, не факт що вам дадуть 500 балів, там є приорітет, і ви повинні розуміти що в Канаді сильна діаспора, яка має важелі впливу політичного, і іміграційні офіси наразі просто можуть самі не знати про наявні програми для українців. Цілком зрозумілі речі
-
На сайті сама валідна інформація...
-
Адвокат то так, але я наразі прямо зараз їжу в дорозі по різним офісам і я розумію , що інформація яка висить на сайті вона просто не підтверджена. Тому я прошу вашої допомоги можливо я не туди їзжу де треба. Прямо зараз під'їхала ще до і міграційного центру Вінніпегу, зараз туди зайду і спитаю, чи взагалі існує те що написано на сайті чи ні