Імміграція до Манітоби
-
Кнопки у всіх неактивні. Реєстрація з 16.05
-
Друзі, потрібна допомога, нас буде їхати 7ро, всі дорослі і 1 дитина отримали foil-less, 3є моїх маленьких дітей ще ні...Нам прийшов лист з запрошенням на реєстрацію на безкоштовні рейси, а на сайті кнопки не активні. Що робити, думала, хоч інших на рейс додати в чергу...за дітей написала в кризову форму, чекатиму, а інших членів родини не можу на рейс зареєструвати, біда якась(. Може вже в когось таке було?
-
-
Точно, то була Берні Вульф.
-
Якщо оцінять як магістра, що ймовірніше, то дадуть максимум. Все є на оф сайті імміграції до Манітоби.
-
Знову програму там відкривають?
-
При подачі на ПР вкажете, чого не вистачає. Додасте пояснювальну записку якщо захочете. Це буде окрема подача/процес. Вас будуть перевіряти в рамках того (ПР) процесу. І якщо ви все вкажете, то не буде місрепрезентейшн. Це так я думаю.
-
Без поняття, як краще зробити. Зараз важко сказати. У будь-якому випадку на ПР потрібно буде показувати вашу подорож до Китаю. Ну і може напишите листа, що були під стресом війни, коли подавалися на CUAET, і забули вказати інформацію з другого паспорта. Звичайно, якщо запитають чому не подали дані раніше.