Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t652449793T Offline
    t652449793T Offline
    Valeriia Berezhnova
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка ті хто вже летів за foil less visa. Отримала листа на пошту з цього адресу. Просто текст без прикріпленого файла з штрих-кодом. В кабінеті IRCC листа теж немає. Просто роздрукувати з пошти цей лист буде достатньо??? Або треба писати в кризову форму, що не отримали листа зі штрих-кодом???
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Я все не читала, але остання фраза в точку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Zolotko
    wrote on last edited by
    Привіт, може комусь буде корисно. Опишу свій досвід. 12.05 прилетіли в Торонто по програмі CUET. ❗️Виліт з Стамбула 12.05 все просто: здали багаж, нам сказали що система доставить до Торонто, куди у нас кінцевий квиток. ❗️В Амстердамі все легко трансферна зона - посадочний талон і ми в літаку на Торонто. ⁉️Сидимо в літаку 2,5 години - затримка. Вилитіли, все комфортно - сіли в Монреаль по технічним причинам. Втратили ще годину часу. В літаках кормлять і воду дають, але з собою можна щось прихватити. ⁉️Аеропорт Торонто. Паспортний контроль - автоматичний (не звичні для нас кабінки з людьми). Я розгубилась, чесно. Раніше такого не бачила в аеропортах. Треба заспокоїтись і заповнити в автоматі форму на англійській мові, відсканувати паспорти - отримати талон на вихід. ⁉️Далі офіцер і отримання wp. Черга з іноземців загальна для всіх дуже колоритна (стоять: 😳наші родини з дітьми, які чекають що їх будуть «кружити» як в Європі ; + 😤«наші» з одним українським паспортом на всю родину - інші члени, то раша; + 😰наші люди, які дійсно потребують підтримки; + 🙃наші, які розуміють чого і куди приїхали = взагалі черга дуже багатонаціональна. Ситуація напружена, але судити нікого не буду. Відношусь до тих що знали куди їхали. Стояли 4 години. У офіцера були дві хвилини, все отримали. Там на місці є перекладач, якого визивають при необхідності. ⁉️Отримання багажу. Не прилетів з Стамбула🤣, буде 15.05 в Торонто далі відправлять на адресу до Вінніпег. Всі пошуки і вирішення питання зайняли десь 3 години. Все нормально, але ситуація нервова і фізично виснажлива. Будемо чекати… ⁉️Червоний хрест, все дуже позитивно. Допомогли нам знайти місце трансферу в готель та ще раз переговорили за нашу бронь. Але до цього ми вже самі мали бронь в готелі на одну ніч через букінг та її підтвердили, дізнались про трансфер. Моя вам порада: розраховуйте на себе. Ми телефонували в готель з канадського номеру бразильця ще в черзі до офіцера (не соромтесь, спілкуйтесь з людьми). Іноземці українцям допомогають охоче, поки🤔. 💢Занальна інформація: летіли Turkish Airlines та Canada Air (через Амстердам до Торонто зі Стамбулу) квиток з оплаченим екстра багажем 🥲 на двох 36000 грн. Торонто - Вінніпег окремий квиток на наступний день, брали на flyflair.com 13000 грн на двох. Не пожалкували, бо якщо б прямий рейс на Вінніпег часу б не вистачило точно, але дорого звичайно. 🙏Сьогодні сподіваємось на більш позитивний день. Без пригод. Бо прямуємо в кінцеву точку до чудової родини, з якою вже спілкуємось місяць. Маю пропозиції на роботу (фізичну поки), тому отримання wp було пріоритетним в подорожі. Ще одне: 🤭пройшли медичне обстеження в Стамбулі в спеціальній кліниці від візового центру бо хотіли wp без обмежень одразу. Але мені наче це не спрацювало ще не розбиралась з цим. ❓❓❓На питання відповім, але пізніше набагато. Коментарі зайві. Цінуйте свій і мій час. Писала не для порад та не для обговорення. Вийшло багато бо для загальної інформації, розписувала детально, але пам’ятайте все індивідуально. Залежить від: мети переїзду, рівня англійської, рівня підготовчого етапу до літака і від вашого рівня взагалі (комунікабельність та готовність до виходу з зони комфорту). Нехай вам у подорожі повезе більше чим мені😅 ‼️‼️‼️Висновок: розраховуйте на себе, спілкуйтесь з людьми і плануйте (бо навіть коли все заплановано все не легко).
    1 Reply Last reply
    0
  • t652449793T Offline
    t652449793T Offline
    Valeriia Berezhnova
    wrote on last edited by
    Ньюкамери приїздять постійно. Цей процес не зупиняється
    1 Reply Last reply
    0
  • t1112555972T Offline
    t1112555972T Offline
    TANIA
    wrote on last edited by
    Доброе время суток. Скажите если приехать в конце сентября, октябрь. Знанпе языка можно сказать никакое, в школу можно попасть для обучения языка?
    1 Reply Last reply
    0
  • t652449793T Offline
    t652449793T Offline
    Valeriia Berezhnova
    wrote on last edited by
    Так. Обов'язково
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юрий
    wrote on last edited by
    Летимо з Торонто до Калгарі, підкажіть будь ласка чи потрібен ArriveCAN? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857052533T Offline
    t857052533T Offline
    ruslan
    wrote on last edited by
    Дали надію мені )))) я починав вчитись в технікумі...закінчував вже "коледж" то диплом є тільки "молодшого спеціаліста"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kare Makip
    wrote on last edited by
    Так писали цю гарну новину теж поділюся Эвалюация образования для украинцев, кто уже в Канаде WES включил Украину в список стран, для которых образование эвалюируется по упрощенной схеме для тех заявителей, кто находится в Канаде. Если у вас украинский диплом и вы находитесь в Канаде, вы можете воспользоваться WES Gateway Program. Вам не надо будет обращаться в информационно-имиджевый центр. Детали и инструкции по ссылке www.wes.org/ca/about-the-wes-gateway-program/
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ще порада до тих, хто йде на construction: обов'язково виясняйте у рободавця, яка то робота, бо я чув, що деякі компанії наймають працівників як seasonal, а це не буде критерієм для MPNP.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inga
    wrote on last edited by
    Мабуть просто можно спробувати самому піти в VFS. Але в мене ще немає passport request letter, не знаю, що робити...
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Якщо там буде писати fulltime, то напевне б не мало бути проблем. Але подивіться чітко критерії по qualifying employment. Там ж вимоги і до роботодавця.
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    WES так, я саме за Apostille. Але хтось више писав, що зараз можливо безпосередньо перебуваючи у Канаді відразу до WES подавати
    1 Reply Last reply
    0
  • t569443441T Offline
    t569443441T Offline
    Shadow
    wrote on last edited by
    Ще Wes прямим текстом просить не присилати їм документи, які вони не просять
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    As long as it meets MPNP criteria, check it out on immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/swm/swm-eligiblity/
    1 Reply Last reply
    0
  • t569443441T Offline
    t569443441T Offline
    Shadow
    wrote on last edited by
    Зараз за дипломи по двом різним спеціальностям заплатив Wes подвійну суму. І так, в апостилі сума буде пропорційна кількості документів оброблених, а ще є вартість перекладів, які залежать від кількості документів
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Апостиль можливо брав за кожен документ, вже не памятаю, та й плата там була невелика, а безпосередньо WES брав одну суму за все
    1 Reply Last reply
    0
  • t187724107T Offline
    t187724107T Offline
    B
    wrote on last edited by
    Apostille знімає оплату за кожний документ. Якщо спеціаліст, то раджу валідувати обидва диплома (+бакалавр), щоб більш шансів було отримати оцінку Master
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Не знаю яку відповідь ви від мене чекаєте. Пройти реально, як на мене. Але ж я не остання інстанція. Всі програми імміграції проходять через федеральний етап. Хтось через ЕЕ, хтось через паперову подачу. Остаточне рішення приймає офіцер на фед етапі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Ціна однакова незалежно від кількості дипломів в пакеті
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.