Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, як бути інженерам ? Маючи диплом український.
-
Я ні однієї не побачив С або Д
-
Ребят, всем привет, есть у кого пример как выглядит письмо что можно забирать паспорт ?
-
І шо далі робити з медичною страховкою
-
Також цікавить це питання.
-
Добрий день. Чи є в групі вчителі, які шукають роботу у Вінніпег? Чи то реально знайти? Може хтось цікавився та має досвід в цьому🤷♀️
-
Один паспорт, який відправила першим у "розвідку") був реальним секретним агентом, бо по ньому не було жодної інформації, де він, що з ним, ніякого номеру не присвоєно, повідомлення про зміну статусу не приходили, лише перед тим як ми його отримали "кур'єром", змінився статус- тобто оновився, що візу погоджено. Біля 20 днів зайняв процес. Правда кур'єрська доставка у них храмає, кинули у скриньку поштову і все... Ну знаєте паспорт у скриньку... 😰 Так що ніхто не питав про доки😅 Це з Варшави)))
-
1200 балів то не ЕЕ. Це МПНП. Прохідний був звичайно десь 700. Але це для тих у кого ЕЕ профіль є.
-
Як я зрозумів то ця програма не іде через ЕЕ.
-
Зараз для українців зробили окремі вибірки. Мінімальний бал clb 4.
-
В нас пройшло без проблем, може зі сторони банку проблеми?
-
Тобто, радите їхати самому, не чекати, що відправлять? Отримав ready for collection ще 28.04.
-
Доброго дня! Скажіть хтось купляв квитки по Канаді з авіакомпанією FLAIR? Не можу оплатити своє замовлення 2й день. Написано: something went wrong Можливо є якісь лайфхаки?