Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    N R
    wrote on last edited by
    Не зміг знайти. Хто вилітав з Варшави, Стамбула за внутрішнім паспортом – id картою – як садять на літак? Чи є проблеми? Що порадите? (Закордон немає, фоїл є)
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Я дуже за вас рада, що ви все отримали. Але нервів поїли трохи ..
    1 Reply Last reply
    0
  • t322699168T Offline
    t322699168T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Update по VAC VIENNA: Сьогодні була особисто у посольстві Канади у Відні (вони сказали, що після вклеювання віз 19 квітня, 25 квітня відправили до VAC). У VAC записалася вранці і після 16:00вони видають паспорта , якщо готові, тим, хто прийшов особисто (перед тим просять показати лист, що віза вклеєна, або хоч , що рішення прийнято). Паспорта моїх дівчат були готові, мені видали. На моє питання «чому не відправили до Швейцарії ?»(49 евро за кожний конверт сплачено), мені відповіли, що CUAET візи якось по іншому обробляються і , в загалі, не знають як ця помилка сталася… Мені запропонували запросити повернути кошти за DHL. Не знаю, чи це реально, бо на моїх же очах квитанції мої майже загубили у купі паперу 🤦‍♀️ Дякую @artemlanetskyi, що надихнули туди поїхати!!! 🙇‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Osmium
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Osmium
    wrote on last edited by
    Я зрозумів що це одноразова віза і з нею можна летіти одразу. Хотілося б дізнатися, якщо я відправлю паспорт до VAC для вклеювання то термін буде довший чим на 6 міс?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Osmium
    wrote on last edited by
    If you are not departing from one of these countries, or if you wish to have a physical counterfoil affixed to your passport, please submit your passport for visa printing to the nearest Visa Application Centre (VAC) along with a copy of this letter. Note: given the volume of applications IRCC has received, it could take up to 6 weeks for a counterfoil to be placed in your passport. For passport transmission instructions and fee details, please visit: www.vfsglobal.ca/canada/ Your foil-less visa is valid for a single entry to Canada under the details listed below. Please read them carefully.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Ви збираєтеся до Канади, англомовної країни, тут чат тематичний: для чого перекладаєте текст листа? Дайте в оригіналі - так може бути (не 100 %, що абсолютно факт) зрозуміліше точніше, про що мова: тут дуже багато учасників, колективний досвід іноді навіть краще міграційних консультантів - хтось побачить, що в нього таке ж було і підкаже, а перекладене повідомлення можна не так очевидно зрозуміти...
    1 Reply Last reply
    0
  • t569443441T Offline
    t569443441T Offline
    Shadow
    wrote on last edited by
    Були різні повідомлення тут і в інших чатах щодо терміну вклеєнної візи, якщо видавали foil-less. Одна зі "страшилок" - візу вклеюють на 6 місяців. Якщо не помиляюся всі посилаються лише на одне повідомлення, де описувався саме такий хід подій
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Osmium
    wrote on last edited by
    Якщо я відправлю паспорт на вклеювання талону, то цей термін буде довшим, чи мені просто вклеють талон з терміном на пів року, тобто з тою самою датою до 10.2022.?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AmorVL
    wrote on last edited by
    Ви збираєтеся до Канади, англомовної країни, тут чат тематичний: для чого перекладаєте текст листа? По ідеї, там сказано, що Ви з цим листом можете добиратися Канади без вклеювання візи, а сам дозвіл на в'їзд отримаєте при безпосередньому перетину канадського кордону.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Osmium
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мені погодили візу і в листі вказано, «Ваша віза без вклеянного талону в паспорті дійсна для одноразового в’їзду, відповідно до даних наведених нижче». Термін вказаний до 10.2022 року. Якщо я відправлю паспорт на вклеювання талону, то цей термін буде довшим, чи мені просто вклеють талон з терміном на пів року, тобто з тою самою датою до 10.2022.?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Мене попередили мати при собі свідоцтво про одруження, коли буду забирати паспорт на чоловіка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Читав, що Канада буде робити безкоштовні авіаквитки для українців. Чи є таке зараз і як їх отримати чи зареєструватися? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mirrr
    wrote on last edited by
    Я друзям допомагаю по візі, то намагаюсь бути у курсі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mirrr
    wrote on last edited by
    І такого дурдому, як було, вже немає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mirrr
    wrote on last edited by
    Там уже відкрили наче новий візовий центр, і тепер їх 2
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Там у Варшаві у візовому виходить пан Андрій з кошиком паспортів і починає в рупор називати призвіща. Треба слухати, і як тільки назвали ваше - викрикувати ім'я! І він простягає конверт. Просить при ньому розпакувать і перевірити чи все вірно у візі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Ні, нічого взагалі не показувала. Я просто поназивала імена чоловіка та дочки, і віддали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t421514514T Offline
    t421514514T Offline
    Sergii Gr
    wrote on last edited by
    Тобто їй не треба навіть свій документ для ідентифікації показувати, не говорячи уже про те що якщо забирає мій паспорт, то може треба там чи свідоцтво про одруження, чи Consent form, чи довіреність на право забрати мій паспорт накрайняк. Тобто ви взагалі нічого не показували?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags