Імміграція до Манітоби
-
Я дуже за вас рада, що ви все отримали. Але нервів поїли трохи ..
-
Update по VAC VIENNA: Сьогодні була особисто у посольстві Канади у Відні (вони сказали, що після вклеювання віз 19 квітня, 25 квітня відправили до VAC). У VAC записалася вранці і після 16:00вони видають паспорта , якщо готові, тим, хто прийшов особисто (перед тим просять показати лист, що віза вклеєна, або хоч , що рішення прийнято). Паспорта моїх дівчат були готові, мені видали. На моє питання «чому не відправили до Швейцарії ?»(49 евро за кожний конверт сплачено), мені відповіли, що CUAET візи якось по іншому обробляються і , в загалі, не знають як ця помилка сталася… Мені запропонували запросити повернути кошти за DHL. Не знаю, чи це реально, бо на моїх же очах квитанції мої майже загубили у купі паперу 🤦♀️ Дякую @artemlanetskyi, що надихнули туди поїхати!!! 🙇♀️
-
If you are not departing from one of these countries, or if you wish to have a physical counterfoil affixed to your passport, please submit your passport for visa printing to the nearest Visa Application Centre (VAC) along with a copy of this letter. Note: given the volume of applications IRCC has received, it could take up to 6 weeks for a counterfoil to be placed in your passport. For passport transmission instructions and fee details, please visit: www.vfsglobal.ca/canada/ Your foil-less visa is valid for a single entry to Canada under the details listed below. Please read them carefully.
-
Ви збираєтеся до Канади, англомовної країни, тут чат тематичний: для чого перекладаєте текст листа? Дайте в оригіналі - так може бути (не 100 %, що абсолютно факт) зрозуміліше точніше, про що мова: тут дуже багато учасників, колективний досвід іноді навіть краще міграційних консультантів - хтось побачить, що в нього таке ж було і підкаже, а перекладене повідомлення можна не так очевидно зрозуміти...
-
-
Ви збираєтеся до Канади, англомовної країни, тут чат тематичний: для чого перекладаєте текст листа? По ідеї, там сказано, що Ви з цим листом можете добиратися Канади без вклеювання візи, а сам дозвіл на в'їзд отримаєте при безпосередньому перетину канадського кордону.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мені погодили візу і в листі вказано, «Ваша віза без вклеянного талону в паспорті дійсна для одноразового в’їзду, відповідно до даних наведених нижче». Термін вказаний до 10.2022 року. Якщо я відправлю паспорт на вклеювання талону, то цей термін буде довшим, чи мені просто вклеють талон з терміном на пів року, тобто з тою самою датою до 10.2022.?
-
Там у Варшаві у візовому виходить пан Андрій з кошиком паспортів і починає в рупор називати призвіща. Треба слухати, і як тільки назвали ваше - викрикувати ім'я! І він простягає конверт. Просить при ньому розпакувать і перевірити чи все вірно у візі.
-
Ні, нічого взагалі не показувала. Я просто поназивала імена чоловіка та дочки, і віддали.
-
Тобто їй не треба навіть свій документ для ідентифікації показувати, не говорячи уже про те що якщо забирає мій паспорт, то може треба там чи свідоцтво про одруження, чи Consent form, чи довіреність на право забрати мій паспорт накрайняк. Тобто ви взагалі нічого не показували?