Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть калькулятор з балами для міграції? І скільки балів треба набрати по англійському?
-
t.me/UkrainianCanadians t.me/pl2canada Спробуйте тут спитати. Я тут бачила що люди отримали фойл лесс
-
Доброго дня усім) Підкажіть, будь ласка, хто заповнював ArriveCan, що ви вказували у purpose of travel?
-
Добрий день,отримали візи і плануємо приїхати в кінці місяця. Підкажіть будь-ласка,хто вже на місці,як шукати житло і чи дійсно є можливість пожити на перший час в отелі при аеропорту Вінніпега? Дякую за будь-яку відповідь. Гарного дня!
-
Після листа Ready for collection, вам приходив ще один лист, що вони відправили документи вам поштою чи ні? Мені Ready for collection прийшов, зворотню доставку оплачував, але листа, що вони відправили не було. Не знаю чи чекати, чи їхати забирати самому.
-
В нас у знайомих прилетіла мама по звичайній візітерській візі, і попросила робочу візу. Їй дали. Так що,думаю, це реально.
-
Це буде найкраще уточнити в нашу консульстві
-
Мало б бути 180 днів, уточніть будь ласка
-
Доброго дня! громадо, звертаюсь за порадою,- будь ласка, чи ідея має достатньо здорового глузда на існування: Думаю залендитися у Торонто поки валідна турвіза (до 8 травня), оформити Work Permit (якщо його б одразу видали на руки) та повернутися у Європу за рідними (котрі ще чекають на паспорта з CUAET). Чи це мішн посібл? (в Європі вже знаходимось десь 60 днів без статуса, оформити мені проблема, бо з паспортом тільки я , і після оформлення треба буде переїджати у менш населений район Швейцарії, а дитину я не залишу. Тобто з 90 днів у Європі залишилися десь 30днів бути у статусі туриста, я не встигну податися і отримати CUAET). А якщо не дають одразу Work Permit у аєропорті Канади: Може дати друзів адресу, щоб їм прийшов Work Permit, вони потім мені у Швейцарію могли б відправити...
-
Вітаю, надаю послуги термінового перекладу документів та текстів з моєю печаткою перекладача Certified Translator на англійську, українську та французьку мови та надіслати скан у ПДФ. Від вас треба скан або фото документів на мій мейл або в особисті +380931847764 За символічну ціну або скільки можете, для деяких регіонів - безкоштовно! зроблю переклад для наших співвітчизників, які постраждали після повномасштабного вторгнення рашистів Додатково можу здійснити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання оригіналів, витребування свідоцтв та витягів. Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 💛💙🙏
-
Вітаю. Ми були особисто. В нас також не було жодної інформації про паспорти від візового центру то ми поїхали щоб спробувати хоч щось вияснити. При нас всі хто хотів отримати паспорти показували листа від VAC про те що паспорт ready for collection. Потім їх записували до списку і просили повернутись о 4 вечора