Імміграція до Манітоби
-
Так по ній, я просто цікавлюсь чи є потреба наперед пройти, щоб мати можливість працювати у закладах охорони здоров‘я або ж по догляду. Знаю, що медичний огляд вимагається для такої роботи
-
Ще цікавить питання чи потрібно проходити мед огляд до приїзду у Канаду? Хто може порадити?
-
Тут не зовсім є відповідь як фізично придбати квитки за знижкою якщо ти знаходишся в Україні.
-
Христос Воскрес! Чи треба декларувати гроші на карточці? Чи тільки налічні? І чи треба казати про майбутні надходження як ЗП від української компанії?
-
Читайте тут: www.lot.com/in/en/explore/coronavirus-travel-information/procedure-rebooking-refund-ukraine
-
І чи потрібно їхати до Варшави, або ж можна в будь якому іншому місті Польщі придбати?
-
Підкажіть чи потрібно їхати до Польщі, щоб купити квитки до Канади зі знижкою, чи можна десь інше купити?
-
Люди, а є хтось, хто буде взагалі один летіти (без сім'ї/друзів)? Бо я дивлюся, що всі з кимось🤔 якщо є, то давайте може якось конектитися? Разом легше початку буде. Пишіть, хто сам
-
Підкажіть, будь ласка, як можна надати організації таку інформацію про себе Child abuse registry check?
-
Перевірте тут. currencymart.net/currency-exchange/winnipeg/downtown/index.html В свій час тут обмінював. Курс був кращим ніж у банках та інших обмінниках.
-
Друзі, на яких сайтах можна почати шукати роботу у Вінніпезі?