Імміграція до Манітоби
-
Неоднократно видела в чатах, что можно просить в аэропорту WP, их дают тем кто визитор оформлял ранее
-
Знайшли на сайті на якому аплікашки заповнювали. І в чаті його вже десь давали.
-
-
Ми зробили помилку і імені, написали за посиланням зворотнього звязку і запитали на біометрії- сказали все буде ок. Прийшла віза все ок)))
-
Может это окажется Вам полезным, сорри за процент зарядки на скрине))
-
Підкажіть будь ласка по мобільним операторам у Канаді (Вінніпег) 1. Мобільні оператори обслуговують усю територію Канади? Немає локальних операторів, які обмежені якимись провінціями? 2. Тарифи однакові за всіма провінціями? Або в кожній провінції своя тарифна сітка і потрібно підбирати мобільного оператора в межах своєї провінції? 3. Якого оператора/тариф порадите? Необхідний дешевий тариф. Мобільний інтернет безліміт або 10-30 Гб на місяць. Дзвінки - другорядні. Яка абонплата на місяць? 4. Для придбання/оформлення сім картки - які документи необхідні? Якщо ньюкамери (Cuaet) і на руках окрім українських паспортів та Ворк перміту нічого немає – оформити за цими документами карту можна? Чи потрібна кредитка канадського банку обов'язково? 5. Які оператори підтримують eSim? (Без фізичної сім карти)? Чи можна відразу оформити таку сім карту?
-
Спочатку шла мова про мульті візу
-
Хто знає чи можно будет в'їжджати-виїжджати з Канади, якщо не вклеїти візу???
-
То якщо ви вже збираєтесь летіти, тоді електровіза найкращий варіант. Я буду летіти ще не знаю коли, тому чекав 3 тижні майже на вклейку
-
Краще електронний варіант, не хочеться довго чекати!