Імміграція до Манітоби
-
Блін, якби знала, що таке буде вже б житло в Європі знайшла 😔
-
І немає відповіді?
-
А що за кризисна форма, не підкажете?
-
Періодично шлемо кризисну форму. Зараз у всіх термін очікування збільшився. Австрія трохи скоріш рухається
-
Ви можливо дзвонили/писали кудись?
-
Так,є! Ми здали біометрію 4.04. Ще нічого не прийшло. Сусіди 26.03. Також ще запиту немає
-
Добрий день! Є ті, хто здавав біометрію в Румунії? Через скільки приблизно вам прийшов запит на паспорт❓ Відгукніться🙏🏼
-
По цій програмі можливо у звязку з тим що у вас опен ворк перміт. Щоб Нок не змінювався. Я розумію що так чии може хтось підскаже?
-
Якщо хтось вже у Вінніпезі- запрошуємо. Для новоприбулих - безкоштовно! Гарна нагода зустріти нових людей, познайомитися.
-
Дякую за інформацію
-
Стокгольм
-
Вже обговорювали Саме так, зараз запрошення на біометрію дійсні і після 30 днів тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html це сказано After you submit your application, you’ll get a biometrics instruction letter. Normally, you have 30 days to give your biometrics, but your letter will not expire after 30 days. Your deadline to submit your biometrics will be extended until you can book an appointment and visit a biometrics collection site.
-
Зараз знято обмеження щодо 30-денного терміну на здачу біометрії
-
Кузина подала на візу і отримала запрошення на біометрію але поки що нема можливості здати її до 30 днів, я знаю що можна якось вислати документ типу А, але куда і як його знайти я не знаю. Хто з таким стикався підкажіть будь ласка як ви це розолвали. Дякую