Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, UPDATE що до VAC Австрія: 11 квітня паспорта прийшли до VAC Віддень (VAC ніякої інфи нам не прислав, дарма платили за SMS). Сьогодні IRCC написав, що паспорта з візами можно забрати особисто, або вони відійшлють назад до VAC. “We would like to let you know that you can come pick up your passport in person at our embassy in Vienna between 13:00-14:30 on Wednesday, April 20, 2022 or on Thursday, April 21, 2022” Я так розумію, що раніше 21го після 14:30 вони до VAC не відправлять.
-
Дякую за допомогу!
-
якщо ви про CUAET то у мене така сама ситуація була. Я заповнила однією заявкою себе і чоловіка (він служить в ЗСУ нині), поїхала і здала біометрію самостійно і відправила листа через онлайн-форму з проханням щоб наші заявки розглянули не як групу, а кожного окремо. Вже отримала запит на подачу свого паспорта.
-
Добрий день хтось може скинути як заповнювати форму IMM5476? Дякую
-
Так, я це і мала на увазі. Я маю економічну освіту і з часом хочу працювати за фахом. І от якщо я знайду роботу за фахом до того, як отримаю PR, то чи зможу я перейти на цю роботу не порушивши міграційний процес
-
Потрібен переклад без нотаріального завірення, але з підписом/печаткою перекладача.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Це мені відповіли на таке ж саме питання
-
Можна, однак ви можете міняти свою професію тільки на підвищення позиції і тільки після того, як ви подались вже на федеральний етап після отримання номінації провінції. Тобто, наприклад, ви отримали номінацію як повар у фастфуд-ресторані, і перейшли на підвищення супевайзера зміни у цьому самому ресторані. В принципі код професії у вас може помінятись, однак індустрія та сама лишається. Також обов"язкова умова, що не може бути перерви між роботами. Про кожну зміну роботи ви зобов"язані повідомити міністерство імміграції провінції.
-
Скажіть, будь ласка, а якщо ситуація буде така, що я по приїзду шукатиму будь-яку роботу і піду, наприклад, працювати касиром чи прибиральницею, а згодом знайду роботу за фахом - економічну. Я зможу перейти на неї, знаходячись ще в процесі отримання PR? Чи до отримання PR маю працювати в тій галузі, з якої я подаватимусь на PR?