Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 286.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    @knebekajze наводжу приклад одного із звернень
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    Доброго дня! В чаті Українська Манітоба обговорюються всі питання стосовно пошуку роботи, навчання та проживання в провінції, тощо. В поточному чаті - всі питання стосовно імміграції та нової програми: візи, документи і т.п. Адміни чатів та представники КУК-у неодноразово наголошували на цьому, але люди, мабуть неуважно слідкують за новинами і продовжують самі ж створювати дану анархію. Якось так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1408456757T Offline
    t1408456757T Offline
    Yaroslav Samus
    wrote on last edited by
    www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha R
    wrote on last edited by
    Підскажіть де знайти цю веб форму?
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Тоді так і буду робити, бо вікно на білметрію є на 5 число в Кишиневі. Дивлячись з якими труднощами люди наразі знаходять собі вікно на подачу, то я піду подамся особисто і додам пояснювального листа про чоловіка через веб форму.😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо був запит на біометрію на двох людей, а пройшла тільки одна, то пишіть через вебформу. Інакше буде або відмова або просто зависне заявка, бо будуть чекати на біометрію
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    В профілі подавала дві заявки. Я це зробила 19го числа, ще до того як з‘явилась додаткова інформація що не варто😞🤦🏻‍♀️ Мені пізніше порадили, що здавати біометрію і писати у веб-форму прохання про розгляд лише 1 аплікації.😰 Можливо хтось був з таких як я - що поперед батька🤦🏻‍♀️ того в питаю…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви ж не подавали чоловіка разом з вами, так? Ви не повинні були цього робити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Доброго дня, писала питання у групі UA to Canada, але там така анархія, що впевнена в тому що моє повідомлення проскочило непоміченим( Продублюю тут, можливо, у когось буде відповідь😔 💙Будь ласка, підкажіть чи вже хтось отримував візу коли в одному аккаунті були заявки на декількох аплікантів, один з яких чоловік що не може виїхати?😬😬 по CUAET
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Чи якісь вимоги до родин, чи можуть їхати усі бажаючі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elleiami
    wrote on last edited by
    вони теж не видають довідки, причина така ж сама, яку говорить МВС
    1 Reply Last reply
    0
  • t307753170T Offline
    t307753170T Offline
    Liss
    wrote on last edited by
    ми відправили всі в один конверт. заплатили лише 125 злотих за зворотню доставку але ми назад ще не отримали) тому рано казати
    1 Reply Last reply
    0
  • t527113324T Offline
    t527113324T Offline
    Yp
    wrote on last edited by
    Кому потрібні довідки про несудимість, ось попалась інфо в одному з Укр чатів. Їх послугами не користувалась, перевіряйте t.me/ua_apostille_bot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serg
    wrote on last edited by
    Так, більш того там багато українців, які допоможуть з перекладом на англійську. Крім того вони вас будуть вчити англійську мову також.
    1 Reply Last reply
    0
  • t407787362T Offline
    t407787362T Offline
    Tana
    wrote on last edited by
    Друзі, хто відправляв паспорт на вклейку у Варшаві кур'єром, поділіться досвідом та підкажіть будь ласка, чи вірно я розумію алгоритм дій. Роздруковуємо the passport request letter from IRCC + оформляємо the VAC consent forms + пишу свою контактну інформацію, куди мені повернути паспорт + сам паспорт. Все це вкладаємо у конверт і відправляємо кур'єром в офіс VFS. Слідкуємо за своїм аккаунтом IRCC, де будуть відображатися зміни. Після опрацювання паспорту, він буде повернений кур'єром за адресою що вказана в контактній інформації. Питання. 1. Якщо у нас три паспорта ( мама + діти, подавали групову заявку)чи можу я все вкладати в один конверт і відправляти кур'єром. Чи потрібно три окремі конверти? 2. На сайті VAC зазначено наступне. - the visa application centre (VAC) fees (VACs charge service fees to send your passport to the visa office). Яку саме плату ми маємо здійснити та в якій сумі. 3. Послуги кур'єра в зворотньому напрямку. На сайті зазначено One-Way Courier Service (per package) - Only within Poland = 125 ZL. Знову ж таки. Чи потрібно оплачувати кожен паспорт окремо, чи це можна оформити щоб був пакет. 4. Чи можу я забрати паспорти самостійно, свій та дітей. Якщо так, як правильно про це повідомити. Дякую дуже!
    1 Reply Last reply
    0
  • t307724763T Offline
    t307724763T Offline
    Кирило
    wrote on last edited by
    Зрозумів. Дякую. Тепер питання по дітям залишається.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Дорослі я так розумію фоткаються при подачі на біометрію. Дитині біометрії не роблять
    1 Reply Last reply
    0
  • t307724763T Offline
    t307724763T Offline
    Кирило
    wrote on last edited by
    А дорослим потрібно фото вкладати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Savchuk 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Підкажіть, ті хто з дітками подаєтесь - ви фото у конверт для вклейки віз подавали? Чи дітям і без фото дають?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    N R
    wrote on last edited by
    Сперва возьмут просто , копию, а потом пришлют ,что донесите фото. Поэтому сразу берите фото с идкартой
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags