Імміграція до Манітоби
-
Для тех кто собирается лично отвозить паспорт с визовый центр в Варшаве, обратите внимание, обязательно нужно заранее записываться онлайн. Только по записи можешь сдать паспорт для получения визы после биометрии.
-
Це малось на увазі Манітоба, тому що я знаю тільки про цю провінцію. Я вважаю кожен зможе дізнатимя на Оф. Сайтах цю інформацію, коли прийде час подавати документи на постійне проживання.
-
Доброго дня, а там де вибирати країну проживання що саме зарисувати якщо я вже майже місяць живу в чехії? Додавати прописку в Україні а потім додати нову адресу?
-
Вже знайшли дві сім'ї для цього оголошення. Усім, хто не встиг, не переймайтеся будуть ще схожі оголошення! Дівчата, якщо у вас є знайомі, що ідуть до Канади без розуміння, чим тут займатись та де жити, розкажіть їм про цю можливість, будь ласка. #job #freehousing В невеличкому манітобському містечку Killarney (населення приблизно 3000 людей) є РОБОТА та БЕЗКОШТОВНЕ ЖИТЛО для двох сімей. Людина, шо пропонує цю можливість (власник бізнесу), візьме навіть людей з нульовим англійським (але трохи англійської б не завадило, щоб працівник принаймні розумів, що від нього хочуть). Нижче повідомлення від цієї людини. Якщо когось цікавить - дайте мені знати, я вас з ним зконтактую. I own a restaurant and retail store in Killarney Manitoba. I can provide employment for up to 5 individuals in my business. In addition, I can provide housing for two families at my residence and will cover all costs associated with living on top of their wages for 6 months till they get established.
-
Я не юрист и сама не иммигрировала по провинциальной программе, и возможно вам виднее, делюсь просто что знаю от родственников, которые переезжали по провинциальной. Когда они подавались на резидент в провинции (речь не о поддержке укр общины в манитобе), то ожидалось, что они проживут в Манитобе мин 3 года с момента получения статуса
-
Неправдива інформація, і до війни, і зараз, після війни в Канаді можна було і можна буде переміщатися куди завгодно хоч щодня в іншу провінцію, і навіть в декілька підряд, якщо на то вистачить сил та натхнення. Навіть в перший день по прильоту в Канаду ви зразу ж можете переїхати в іншу провінцію. В Канаді законодавчо закріплено право на свободу пересування, і ніхто не має права вам в тому перешкоджати, бо то карається законом. Ну, звичайно, за виключенням випадків, коли ви самі порушили закон. Інша справа, коли ви іммігрували в Канаду, наприклад, за підтримки однієї із общин, наприклад, української, по провінційній програмі, то ваш переїзд в іншу провінцію також буде без будь яких перешкод і наслідків для вас, єдине - то вже буде на вашій совісті, то буде обманом, і вам з тим жити далі. Крім того, постраждає репутація общини, яка за вас поручилася перед державою і умовила органи в вашій порядності
-
Подскажите плиз кто сдавал лично паспорт в Варшаве, адрес тот же куда ехать, что и при отправки писем?
-
Раньше до войны необходимо было прожить мин 3 года, потом можешь переезжать. Как и кто контролирует не знаю и в тоже время люди стараются не нарушать и планируют заранее, что будут оставаться в этой провинции в течение этого времени
-
Мій таймінг (Дюссельдорф): 17.03.2022 - подача заявки 18.03.2022 - запрошення на біометрію 31.03.2022 - запис на біометрію, але змогли в живій черзі - 22.03.2022 24.03.2022 - запит на паспорти 24.03.2022 - в офіс VFS особисто віддали паспорт 28.03.2022 - телефонували по питанню віз на дітей - чи в одному паспорті ставити 30.03.2022 о 18.16 - повідомлення про відправку в офіс Your application, tracking ID No. *** has been dispatched to the IRCC Office,on Wed Mar 30 2022 for processing. 30.03.2022 - лист на пошті про валідацію Work Permit чекаємо паспорт
-
По особистому таймінгу: 19.03.2022 - подача заявки 22.03.2022 - підтвердження біометріі ( проходили ще до війни) 22.03.2022 - запит на паспорти 28.03.2022 - оплата і відправка документів з Польщі у VFS Warsaw 30.03.2022 о 16.20 - посилка з документами доставлена 31.03.2022 - лист на пошті про валідацію Work Permit чекаємо паспорт