Імміграція до Манітоби
-
😅дякую, просто цікаво скільки часу займає. Я віддала в Дюссільдорф, вчора лист отримала, що відправлен в IRCC Office. От і хочу зрозуміти коли 🤪
-
Це як середня температура по лікарні... Залежить від країни і мабуть людського фактору. Не шукайте закономірність
-
Добрый день, подскажите кто уже получил паспорта с визой и сколько времени ушло с момента отдачи и возврата паспортов 😀
-
Доброго дня! В даному чаті обговорюються всі питання стосовно імміграції. Напишіть, будь ласка, ваше звернення в чаті Українська Манітоба - там обговорюємо всі питання стосовно пошуку роботи, навчання та проживання в провінції. Дякую за розуміння! P.S. Після розміщення повідомлення в чаті УМ, видаліть, будь ласка, тут щоб уникнути дублювання
-
Героям Слава! Та таким же чином, як і знаходячись у Канаді. Шукаєте вакансії на indeed, LinkedIn, можливо, facebook (у профільних групах). Відсилаєте резюме та пояснювальний лист. Якщо погодяться вас найняти та почекати приїзду - супер. Якщо є можливість віддалено почати працювати - ще краще. Від професії залежить. Можна зробити інакше. Нагуглити перелік компаній по вашій спеціальності. І слати резюме із листом відразу їм. Або ще більш таргетовано: знайти компанію, знайти їх менеджера по персоналу (hr) на лінкедіні та написати саме йому/їй.
-
А CEC він якось окремо йде від провінційних програм? PS: Вибачте, якщо питаю може банальні питання і не по Манітобі. Колись тільки з ЕЕ чітко розібрався що до чого.
-
Вони зробили пару стрімів для ІТ, але на жаль мого НОКу 2172 там немає та дуже високі вимоги по заробітку ставлять (62$ за годину є малореальним). Також є програма просто для кваліфікованих робітників. Поки що реальніше виглядає життя в Онтаріо та OHIP. Але в них немає медстрахування з першого дня. Щодо перебування - ворк перміт можна продовжувати, принаймні в теорії. Можливо, ще СЕС спрацює раніше за всі провінціальні програми. PS: вибачте, що не про Манітобу
-
Цих 2,5 роки можна перебувати і працювати там? Які там узагалі вимоги, якщо ви цікавилися?
-
У Квебеку немає своєї провінційної програми?
-
Я ж не стверджую. Бо 100 відсотків невиникнення питань дати не можу.
-
Це стосується програм, де є розгляд кандидатів, як то програма з співпрацєю КУК. Тобто, коли КУК рекомендує після розгляду, то треба докласти зусиль, щоб осісти тут. Але навіть по цій програмі, якщо буде пояснена, вагома причина, то теж не бачу проблем.