Імміграція до Манітоби
-
Хто має плани відвідати культурний центр Осередок у Вінніпезі під час візиту, вносьте корективи в плани. Due to the ongoing Covid 19 situation, Oseredok will be temporarily closed until further notice. You are still able to shop the boutique through our online store, and we offer shipping throughout Canada and the US. For those located in Winnipeg curbside pick is always available.
-
В продовження. Кілька років тому була дуже актуальною тема зміни паспорта та 1-2 букв у прізвищі для того, щоб посольства не бачили попередніх відмов. Це було дуже актуально для віз у ЄС до біометрики. Насправді це міф, оскільки всі посольства іноземних держав в Україні мали і мають доступ до баз діючих закордонних паспортів та тих, термін яких вийшов.
-
Додам щодо відмов. Канада входить у так званий альянс Five eyes www.publicsafety.gc.ca/cnt/ntnl-scrt/fv-cntry-mnstrl-en.aspx Тому інформація щодо відмов у візі до США чи Англії буде промоніторено після заповнення аплікації. У формі є поле, де аплікант повинен вказати відмови у візі до країн. Можливо зараз моніторять ще ЄС, такої інформації точно не має у вільному доступі, тому будьте акуратні при заповненні. Краще надати пояснення про відмову у візі відразу, ніж писати потім листи з поясненням та подаватися ще раз. Це час і гроші.
-
Вітаю з Новорічними святами! Бажаю здоров'я та щиро дякую за вашу відданість справі та допомогу, яку ви надаєте нам!!! Всіх благ та звершень!!! 🎄🎉
-
Дякую за уточнення!
-
Доброго дня! А ви подавалися на візу самі чи з чоловіком/дітьми? Уточніть цей момент по можливості, бо знаю, що він також грає певну роль в прийнятті рішення.
-
Добрий день всім! Вирішила написати тут ще доповнення до моє історії про відмову у візі, оскільки отримую питання щодо цього в приват. Можливо мій досвід стане комусь в пригоді. Подавши перший раз на візу отримала відмову. Причина в мене була вказана в листі-відмові. Оскільки я не вказала що 7 років назад мала відмову у візі (не до Канади) я не відповідала вимогам. Тож я заповнила аплікацію на візу повторно і знову подалась через 3 дні, довідки документи і броні готелю і квитків подавала тіж самі. Також додала лист пояснення що через те що зосередила свою увагу на пункті про візову історію за останніх 5 років, а у цей період в мене не було ніяких відмов, в пункті про те чи мала я коли-небудь якісь відмови у візах не поставила галочки. Як результат друга подача була успішна мої пояснення були прийняті я отримала візу. Про дзвінок з посольства писала вище.
-
До речі після другої подачі десь через тиждень до мене зателефонувати з посольства Канади і розпитувати різну інформацію про мету візиту, як і від кого отримала запрошення, де буду проживати під час візиту, також запитували про мою роботу і чоловіка.
-
Мені здається то потрібно проаналізувати причини першої відмови і вже тоді вирішити коли подаватися на наступний раз. Мені перший раз відмовили тому що я не вказала попередню відмову у візі у аплікації. Тому я написала пояснюючий лист де розказала чому сталась така ситуація, подала ті ж самі довідки і документи і нащастя мені відкрили візу.
-
Вітаю всіх з прийдешнім Новим Роком! А також з прийдешнім/наступившим Різдвом Христовим! Бажаю щоб ваші мрії здійснилися в новому році. Також усім чекаючим відсвяткувати наступний новий рік в Манітобі!🐯😉🎉
-
від нашого Імміграційного комітету після проходження інтерв"ю. Зазвичай на інтерв"ю наші волонтери оцінюють, наскільки добре люди розуміють вимоги програми, чи є у них намір працювати та жити саме у Манітобі, чи цікава їм імміграція через підтримку української громади тощо. З метою максимальної об"єктивності на скайп-інтерв"ю присутні як мінімум двоє волонтерів комітету. Записане інтерв"ю доступне для перегляду усім нашим волонтерам, а їх у нас близько двох десятків! Після кожного інтерв"ю наш комітет колективно приймає рішення по кожній аплікацій і тільки якщо є згода більшості, аплікація подається на затвердження на візит до міністерства імміграції. Кілька спостережень: - Географія наших аплікантів та візитерів: Україна (більшість), Західна Європа, США. Також ми отримували аплікації від українців з Південної Кореї, ОАЄ, Катару, Китаю, Нігерії та Росії. - Регіони України: більшість аплікантів з Києва та Київської області, а за ними йдуть Харківська та Дніпропетровська область. Якщо не враховувати Київську область, переважна більшість аплікацій та візитерів зі Сходу та Півдня України. - Рівень освіти наших візитерів: переважно магістри та є десяток кандидатів наук та докторів наук (психологія, хімія, державне управління, історія, інжерерія тощо). - Професії: На графіку наведено тільки топ 15 професій наших аплікантів. Тренд - невелика перевага "ІТ-шних" професій, однак багато є й інших також. Детально про імміграцію через Ознайомчий візит на YouTube-каналі КУК-Манітоба www.youtube.com/watch?v=l5n0LFWa67w (підпишіться на наш канал - тут є цікавий матеріал про імміграцію до Канади та Манітоби через різні програми) Подати аплікацію на Ознайомчий візит та вимоги до програми імміграції тут uccmanitoba.ca/2020/07/immigration-to-manitoba/ Вимоги до Кандидатів на Ознайомчий візит - Активний профіль у федеральній системі Express Entry - Вік 21-45 років - Відсутній тісний зв”язок з іншими провінціями - Рівень знань англійської мови IELTS 6.0 за кожний модуль, підтверджений дійсним сертифікатом. - Мінімум 1 рік закінченої післяшкільної освіти, підтвердженої дипломом, сертифікатом або ступенем. - За останній 5 років аплікант повинен мати 2 роки повної занятості за професією, яка є в списку Manitoba In-Demand Occupation. Аплікант повинен продемонструвати, що його досвід та професія відповідає вимогам ринку праці Манітоби, та він має план майбутнього працевлаштування (навіть якщо це вимагає ліцензування). - Аплікант повинен мати щирий намір оселитись та проживати в провінції Манітоба як постійний резидент. Це повинно бути відображено в Settlement Plan (під час розгляду аплікації на номінацію). * Окремо хочу подякувати як і Ukrainian Canadian Congress - Manitoba за підтримку цього проекту, а також усім волонтерам Імміграційного комітету UCC-MPC: Natalia Kuchmenko (Сергію та Наталі), Andrii Oksana Lazarenko, Khrystyna Lazar, Myroslava Pidhirnyj, Ostap Skrypnyk, Dmytro Borysenko, Feigala Khaverman, Anna Karpenko, Svitlana Sandalovych, Vasyl Malyk, Maryna Yehorova Duda, Oksana Nevoit, Євгену Візинці, Tanya Parashchenko, Roman Parashchenko, Yulian Zyakun, Sergi Polischuk, Iryna Kichun та всім-всім, хто підтримує як і цю ініціативу, так і тим, хто знаходить час зустрітись з нашими візитерами-дослідниками та познайомити їх з Манітобою та життям української громади провінції! Мій пост-звіт за 2019 рік www.facebook.com/manitoban/posts/3122411137787457 Всіх з Новим роком! Маєта знайомих, яким цікава імміграція до Канади? Поширте інформацію про можливість імміграції через Ознайомчий візит до канадської провінції Манітоба!