Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    #імміграція #канада 2021 рік добігає кінця, і саме в цей день хочу підвести підсумки волонтерського проекту "Ознайомчий візит/імміграція до Манітоби з підтримкою Ukrainian Canadian Congress - Manitoba", який ми започаткували наприкінці 2016 року, отримавши погодження від міністерства імміграції провінції Манітоба. Для тих, хто не знає, різні провінції Канади мають різні програми імміграції, мета яких - залучити нових іммігрантів, які мають досвід у конкретних професіях. Наша провінція Манітоба також має таку економічну програму - Manitoba Provincial Nominee Program - яка щороку запрошує близько 5 тисяч сімей іммігрувати до Канади, а саме до нашої провінції. Ця провінційна програма імміграції має багато напрямів, як-то: через робочий контракт, через навчання, за допомогою підтримки родичів, виїзні рекрутерські місії у Європі (та й по цілому світі), а також здійснення Ознайомчого візиту до Манітоби через підтримку однієї з численних етнічних громад. ОЗНАЙОМЧИЙ ВІЗИТ - це туристичний візит, який здійснюється потенційними іммігрантами, щоб дослідити життя провінції, ринок праці, побачити місцевість, ознайомитись з різними містами та районами, завести нові контакти тощо. Після такого короткого візиту міністерство імміграції провінції видає запрошення почати імміграційний процес, який люди починають, повернувшись до своєї країни (України в даному випадку). Процес отримання запрошення на Ознайомчий візит доволі простий: 1) потрібно знайти етнічну організацію, яка має погодження від міністерства імміграції на такий проект, 2) відповідати вимогам програми імміграції, 3) звернутись до цієї організації за запрошенням на візит. Витрати від апліканта - виключно тільки на подорож та проживання у провінції 7-10 днів. Наші волонтери координують та допомагають нашим аплікантам з плануванням та процесом візиту. Ми не маємо жодних платних послуг та посередників: все здійснюється за рахунок ентузіазму та зусиль наших волонтерів, які хочуть бачити ще більше українців у нас в Манітобі! Протягом 2017 наші волонтери працювали у "тестовому" режимі, розробляючи процес розгляду аплікацій та підлаштовуючись під нову програму імміграції Манітоби, яка хоч і стала швидшою, перейшовши повністю в онлайн, однак в той же час обов"язкові вимоги до тесту з англійської мови відкинули більшість аплікантів, які звернулись до Імміграційного комітету Конгресу Українців Канади - Провінційної Ради Манітоби (надалі КУК-Манітоба). За 2017 рік нам вдалось здійснити усього 5 візитів. Однак у 2018 році ми поставили наші процеси "на рейки", частково автоматизували прийом та розгляд аплікацій і змогли запросити на візит вже майже більше десятка українських сімей, які планували імміграцію до Канади. У 2019 році до нас приїхало вже 27 візитерів. На жаль пандемія 2020-2021 років поставила ознайомчі візити на паузу, адже Канада була закрита для туристів, відкрившись для туристичних подорожей тільки у другій половині цього року. І вже з вересня по грудень цього року наші волонтери привітали 13 нових українських сімей, які побували в Манітобі з Ознайомчим візитом. Усього за 2017-2021 роки наш Імміграційний комітет запросив 77 аплікантів на Ознайомчий візит і 75 українських сімей отримали шанс розпочати імміграцію до Канади. Приблизно три десяткки з цих сімей вже давно прибули до Канади, завершивши процес імміграції. Інші в процесі імміграції. Ще півтора десятки очікують погодження на візит від міністерства імміграції на даний момент. За 2017-2021 роки наші волонтери розглянули 206 аплікацій на Ознайомчий візит. З них із 70% аплікантів були проведені скайп-інтерв"ю. Оскільки напрям Ознайомчий візит має дуже чіткі вимоги до аплікантів, приблизно третина аплікацій відсіюється через відсутність потрібного рівня мови або тісні зв"зки з іншими провінціями (попередній досвід роботи, близькі родичі тощо). Досить значна частина аплікантів, намагаючись іммігрувати до Канади через кілька програм, добровільно відмовились від візиту, якщо "вистрілила" інша програма. І тільки буквально кілька аплікантів (3-4 з понад двох сотень) отримали відмову
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Про підсумки роботи Імміграційного комітету КУК-Манітоба www.facebook.com/manitoban/posts/5335067093188506
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Вітаю!!!! ❤ 🎄
    1 Reply Last reply
    0
  • t505278193T Offline
    t505278193T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Дякую :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t494407798T Offline
    t494407798T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    Круто! поздоровляю🤘
    1 Reply Last reply
    0
  • t890907922T Offline
    t890907922T Offline
    Iegor
    wrote on last edited by
    Вітаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Чудова новорічна подія ☺️🎄Вітаю!
    1 Reply Last reply
    0
  • t365365104T Offline
    t365365104T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Вітаю вас!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t505278193T Offline
    t505278193T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Вітаю всіх із наступаючим Новим роком! Нехай збуваються всі мрії:) А у нас гарна новина - ми 29 грудня залендилися і зараз чекаємо на результати тестів, щоб можна було виходити з помешкання. Хочу ще раз подякувати волонтерам КУК за допомогу та можливість здійснити нашу мрію, а також усім, хто допомагав порадами та відповідями на різноманітні питання:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Будь ласка, зважте, що багато наших волонтерів зараз на різдвяних вакаціях, а тому розгляд аплікацій може затягнутись.
    1 Reply Last reply
    0
  • t494407798T Offline
    t494407798T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    я пролистав чат групи, шукаючи цю інфу, але цей меседж пропустив 🙃 В любому випадку, дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t494407798T Offline
    t494407798T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    дякую :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141740804T Offline
    t1141740804T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    У когось 2-3 місяці, у мене було 9😁. По різному
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kivaidin
    wrote on last edited by
    Пошуком можна знайти вишче.
    1 Reply Last reply
    0
  • t494407798T Offline
    t494407798T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, скільки часу (в середньому) розглядається Аплікація на ознайомчий візит?
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Дякую! Зараз перегляну може є те що я шукаю, бо POV файл це не той лист про який я говорю😥 там просять отримати візу, бо вже отримали запрошення від провінції. А мені потрібно написати чому мені мають дати це запрошення. 😰 явище мені вже дали підказку і я в принципі ніби зрозуміла в загальному що потрібно зробити. Сподіваюсь що зрозуміла😰
    1 Reply Last reply
    0
  • t352111797T Offline
    t352111797T Offline
    Natalia Yushkevych
    wrote on last edited by
    Тааак! Дякую☺️👏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    elleiami
    wrote on last edited by
    Наталя, сайт МПНП запрацював 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t322699168T Offline
    t322699168T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Ви не по тегу, шукайте тут:
    1 Reply Last reply
    0
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Доброго ранку, я шукала і знаходила лише вже листи для офіцерів на отримання візи😖 а саме на прохання запросити на візит не знайшла( не знаю по якому тегу шукати😬
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags