Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Вже 5 днів не працює сайт MPNP. Неможливо зайти до свого профілю. Хтось знає, що це може бути? Якісь зміни перед Новим роком? І як довго таке може тривати?
-
В цьому чаті є представники NOC 7384 з сертифікатами IRATA? Є питання щодо іміграції або робочої візи на Канаду.
-
О так, він завжди когось з ІТ шукає... колись спілкувалась з ним, коли шукала першу роботу у Вінні🙂 на той час для мене вакансії не було, але він все одно приділив мені свій час, було приємно😊
-
Також дякую! Буду слідкувати за його апдейтами.
-
Так
-
Так, зрозумів...схоже на провінційний етап?
-
Супер. Ще раз дякую вам за роз'яснення.
-
Коли ви отримаєте ІТА і приймете його у вас з'явиться опція створити PR application, куди ви і будете завантажувати ваші документи. Щось на зразок того як ви подавалися на туристичну візу. І дана заявка буде дійсна до отримання результату
-
Тобто якщо я подав документи, наприклад, 10-го квітня, а Express Entry профайл закінчується 18-го, мені не потрібно буде створювати новий і розгляд продовжуватиметься в межах існуючого? Все вірно?
-
На період розгляду вашої заявки
-
Я пробачають, ще маленьке уточнення... документи можуть заморозитися на термін дії самого Express Entry прфайлу, не більше...все вірно?
-
Так, тепер зрозумів. Дякую.
-
"вас виберуть" і "подам на розгляд документи" це дві різні речі. Коли вас вибирають, ви отримуєте ІТА і з того часу ви будете мати чи то 60 чи то 90 (точно вже не пам'ятаю) днів щоб зібрати і надіслати документи. І от дані "морозяться" не тоді коли ви отримуєте запрошення, а коли надсилаєте документи, і між цими подіями може пройти немало часу