Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Той чат російський. КУК створює україномовний контент і де ж його рекомендувати, якщо не тут. Зокрема, волонтерами КУК-Манітоба записані відео про програми імміграції. Українського контенту по імміграції до Канади мало, і ми його прагнемо розвивати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Я все ж вважаю, що в іншому чаті - присвяченому імміграції до канадських прерій достатньо інформації і про Манітобу в тому числі. Просто, треба хоч трохи бути підготовленим перед тим як щось питати тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Нічого страшного. Чат про імміграцію до Манітоби в першу чергу. А КУК мвє відео ролики про різні шляхи імміграції
    1 Reply Last reply
    0
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Я вибачаюсь. Але якщо ви не знаєте нічого про КУК, як він працює, кого запрошує, вимоги до кандидатів, як ви потрапили в цей чат? Цей чат трохи не про навчання, чи імміграцію через робочу візу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kathy
    wrote on last edited by
    Я теж тут перекладала усі доки на робочу візу. Можу рекомендувати. Негативні моменти. Роблять помилки в перекладах. Треба уважно перевіряти при отриманні. Моя особиста статистика: зверталась двічі, обидва рази були помилки. Тепер про позитивне. Помилки швидко виправляють. Виправлені доки надсилають новою поштою за свій рахунок.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Va Mar
    wrote on last edited by
    Зрозуміла . Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Радив би глянути відео про Ознайомчий візит. Люди отримують номінацію провінції через підтримку КУК, а вже іммігрують - отримують статус постійного резидента - самостійно на підставі номінації. Процедура отримання громадянства має свої вимоги згідно федерального законодавства Канади, і громадська організація КУК не має до цього жодного стосунку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Я кажу про звичайний, легальний спосіб, який є найлегшим. Знаючи сотні історій імміграцій за останні десять років, скажу, що там, де все легально і гладко з документами, імміграційний процес йде швидко, просто і безболісно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Va Mar
    wrote on last edited by
    Ага, значить повинен бути IELTS 6.0 за кожний модуль. А люди , які іммігрували таким чином , з підтримкою КУК, потім з часом отримували громадянство Канади ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Так. Рівень потрібен мінімум той, що зазначений в вимогах МПНП.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola (Nick)
    wrote on last edited by
    Мені вже ясно - Ви говорите за звичний, заїзджений спосіб - не маючий відношення до моєї ситуації. Дякую, я почекаю відповіді - може хтось ще розкаже ІНШИЙ досвід?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ну а як можна підтвердити те, що не зафіксовано в жодному документі? Як підтвердити офіційну роботу окрім як показати контракт і, для прикладу, сплату податків?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Va Mar
    wrote on last edited by
    Дякую за детальне пояснення 😊 . Високий рівень англійської потрібен не тільки для роботи , а і для проходження імміграційного процесу? Все спілкування відбуватиметься на англійській ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Ні. Дивіться, якщо ви підете через цей стрім, через ознайомчий візит через КУК, то: - вибираєте один НОК та stick to it на протязі всього іміграційного процесу. Запевняєте КУК та офіцера залізно, що це - саме та професія, за якою будете працювати, коли переїдете. Саме за цією професію під час візиту шукаєте контакти з працедавцями для ознайомлення. - проходите імміграційний процес, приїзджаєте в Манітобу як перманент резидент. - все, обовьязку іти працювати саме за цією професію у вас немає. Чоловік може хоч на доставці піцци спочатку працювати, бо шо ж, їсти треба щось. - але! Ціль повинна бути таки знайти потім роботу за своєю поофесією. Не обовьязково прям такий самий НОК (ніхто саме НОКи перевіряти не буде), але щось близьке. Наприклад, може ваш чоловік замість роботи технологом на елеваторі піде в sales зерна від фермерів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Va Mar
    wrote on last edited by
    Так з польської . Зрозуміла . Тут є такі бюро, ми перекладали українські документи на польську . Можна ще питання ? Це ж чоловіку потрібно буде найти в Манітобі саме таку роботу як зазначено в noc? Підпрацьовувати на якихось інших під час пошуку не можна ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola (Nick)
    wrote on last edited by
    Я про НЕ ХІМІЧИТИ, я про ПІДТВЕРДИТИ!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тут в чаті є люди, які через це проходили. А хтось і двічі навіть. Захочуть - поділяться історіями. А не захочуть, то мусите вірити на слово
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola (Nick)
    wrote on last edited by
    Покажете??? Реальний приклад такого запиту? Цікаво, як вони звертаються в податкову? як виглядає запит, як його інтерпретують? Чи це не втручання в особисті справи з боку іноземних служб? І на яких підставах, по яких договорах співрпацює Наша податкова з Міграційною Службою Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    З польської на англійську? Я не думаю, що з цим будуть якісь проблеми ) Вам просто потрібно «бюро перекладів», щоб печатку поставили. І все. Будь яке.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Для прикладу: Посольство Канади відсилає запити у податкову України, щоб перевірити, чи конкретне підприємство чи ФОП сплачували податки за працівника. "Нахімічити" заднім числом не вийде Це реальні приклади запитів.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags