Імміграція до Манітоби
-
Створюючи - по факту роблячи! ізолятори і інші "пристройки" він може зібравши від співробітників відповідні референси закрити NOC "maintenance technician" - а це дає можливість на любе виробництво (окрім харчового - за декількома винятками) влаштуватися! Наприклад до роботодавців з провінцій чи спільнот які не потребують обов'язкового LMIA!
-
Знаєте що, на мою думку - його професія зараз IN-DEMAND! І подавати CV Ви маєте розглядаючи вакансії медичних установ чи компаній - адже Вони на цій біді з ковідом мають базмежні можливості. Англійську в руки - і вперед!
-
1.) Моя дружина була - інженером в пологовому будинку! Але освіта яка їй дозволяла зайняти цю посаду - метрологія/стандартизація вимірювальних приладів. 2.) Була потім інженером на лінії мікроприладів. Освіта та сама дає таку можливість. З точки зору Канадського роботодавця її робочий досвід: 1.) Технік/обслуговувальник медичних приладів. 2.) Оператор автоматичної лінії збирання електромікроелементів. Так зрозуміліше? З такого прикладу Ви бачите що Ваш "інженер" не зовсім може ним бути для Канади?
-
Дайте конкретну назву сфери та тип проектів Вашого інженера? Може щось підкажу....?
-
Вам референси потрібно за 21рік досвіду "підтягнути" - тобто описати, тільки так як можливому роботодавцю в вакансії треба! За 21рік людина робила безліч різноманітних проектів і робіт! Співробітники можуть підтвердити, якщо керівництво може дати тільки справку як "інженерові".....
-
У Вас в компанії така посада "інженер". У Канадця може звучати по іншому..... Наприклад: за фрезерним станком в мене працюють різноробочі (після інструктажу - звісно!) або столяри професіонали. Як би я розміщував вакансію - то на таку роботу в Канаді я б шукав "woodwork machine operator", "joiner", "millwork labourer" - але ніяк не "carpenter" - бо це зовсім інше !
-
Можна запитати, а чому слово інженер Ви написали як " інженер"? Досвід та докази є. 21 рік стажу у тій самій професії за освітою - думаю багатого варті. Та при цьому враховуючи той факт що людина лише один раз змінила місце роботи за цей час. Звичайно є усі офіційні папери з місць роботи та характеристики у тому числі.
-
Абсолютно не слушна думка! Може не вернутися нічим така поїздка! А розсилання CV - без розбору своєї ситуації з точки зору канадських роботодавців - заздалегідь марна надія на успіх.... На мою думку - як вирішили мігрувати, то мінімальними бюджетами, за рахунок роботодавця, з максимально простими умовами роботи і проживання на перший час (рік) - так щоб спокійно озирнутися на місці, обрости знайомствами та розумінням суспільства. 👍
-
То ви вважаєте, Миколо, що «поїхати до Канади за турвізою (visitor visa), щоб на місці спробувати знайти джоб офер на постійну посаду «інженер», бо на СV, які розсилаються з дому, з країни резидентства, немає ніякоі реакції від роботодавців» - це слушна думка? Якщо у такому викладі, як я написала, нічого не змінюючи?
-
А їхати на Backpackers роботи не варто.... Зараз на них візи не відкривають бо LMIA не дають, тільки на постійні посади є можливість отримати LMIA
-
Ой, Чи знают люди що шукають? Тому я й питаю - Чи можуть підтвердити офіційно робочі навички - до розгляду як робітника
-
саме тому отримати роботу з-за кордону легше програмісту. саме тому інженеру з іншої сфери треба спершу приїхати до Канади іммігрантом і тоді шукати роботу, бо йому знайти роботу інженером по LMIA навряд чи вдасться. Так, завжди можна понизити кваліфікацію і приїхати працювати сезонним робочим (якщо взагалі відкриють робочу візу освіченому інженеру, який їде на ферму збирати яблука), однак чи це те, що шукають люди? Сумніваюсь
-
Ну, Ви не приміряйте IT до будівництва чи виробництва.... В ІТ довести свою компетентність можна віддалено! А в виробництві - навіть відео, того як Ви виконуєте схожі обов'язки на нинішній роботі, не дає гарантії що на іншому виробництві у Вас вийде так само вправно! 😉 Вірно, Дмитре?
-
Вірно! Або, там де мало рук на простій роботі (що є навіть дуже комфортним способом іміграції 😃), або, де потрібні супер властивості притаманні саме Вам (вузька спеціалізація може бути доволі небезпечним надбанням) - ви отримуєте JO та CWP на визначений термін, і можете їхати на роботу до Канади 👍