Імміграція до Манітоби
-
з якого дива, я - інженер, буду шукати роботу labourer взагалі? з якого дива притомний роботодавець буде пропонувати мені - інженеру - роботу labourer? Буквально минулого тижня дивився 5 резюме від різних девелоперів з Індії, недовіряти резюме, де вказані скіли, нема причин. Як я можу запропонувати досвідченому програмісту роль початківця?
-
Дмитре, даруйте, я особисто не допущу нового працівника до роботи навіть з кращими рекомендаціями і дипломами - доки не пересвідчуся що навички в нього є. А почну перевіряти з найпростіших.... І більшість власників (тим паче на робітників з за кордону) так на працівників дивиться 😝 І тікати не треба - треба плідно працювати і показати що Ви не на своєму місці, Ваше місце у відділі "інженерів" наприклад, а не на виробництві 😉
-
Як не поглядай на вміння «інженера», але якщо це не або щось вузько спеціалізоване, де канадським працедавцям важко знайти кандидата на місці, або не щось, де просто не вистачає робочих рук (IT, м’ясокомбінати фізична праця, дальнобійники та ін), то шанс знайти роботу, щоб дали джоб офер та LMIA, як ви «турист» - мізерний.
-
Ну... То ще як на вміння того "інженера" поглянути.... З точки зору міграгента - інженер!!! З точки зору Канадського роботодавця - labourer.... З точки зору міграційного офіцера - "все неясно! Дайте ще підтверджень, щоб до NOCа прив'язати!" 🤣🤣🤣
-
Яка професія, дозвольте спитати? Який досвід в робочих спеціальностях за останні 5років зможете підтвердити офіційними документами чи референсами?
-
В любу провінцію можна приїхати і зараз! Якщо на руках Job Offer, а в роботодавця LMIA! Essential Workers - кордони відкриті завжди є і були 😉
-
Беріть приклади в людей з тієї ж Канади - за ними робіть своє! Досліджуйте сферу діяльності компаній що Вас цікавлять - підганяйте досвід під них! Забудьте за когось іншого хто "краще знає"! Якщо людина не влаштувалася минулого тижня на роботу по такій само професії як і Ваш випадок - Вона не тямить що Вам підійде! Тільки "колеги" що працюють чи працевлаштувалися допоможуть! А не рекрутери чи агенти! Ще раз наголошую - Самі Робіть!
-
Робіть все Самі, за прикладами людей зі схожою професією з лінкедіну. Як показує досвід - ніхто окрім Вас особисто не зможе скласти єдиновірного CV/resume....
-
Ааа, вас слово «навішав» заціпило. Нема питаннь, мій коментар вище прошу читати так: Дмитро про ковід. Про те, що те, що ото вам «знайомий лікар з канадським громадянством» сказав - то незрозуміло, про яку провінцію він казав взагалі. А в провінціях ситуація різна. Сподіваюсь, так краще.
-
Навішав і сказав - це різні речі, не вважаете? Та і я не казала що передумали стовідсотково, а лише написала що почали дивитися і у бік інших країн. Тому вважаю Ви не маєте права вирішувати за нашу родину. Агресії ж у моїх словах абсолютно не було і немає. Не зрозуміла лише Ваша реакція на написане мною. Гарного дня Вам.
-
Ні, не здається. Я повторила вашу ж думку, що Канаду перестанете розглядати для переїзду, бо там медицина не витримує напруги ковіду, та погодилася з нею словом «дійсно». Я також нікого не записувала в брехуни, бо незрозуміло, про яку провінцію вам казав той лікар - я так і написала. Ви б якось знизили градус агресивності в спілкуванні з незнайомими вам людьми (якщошо - це теж парафраз ваших же слів).
-
Та да. Я в курсі. Але спробувати варто було б. Це краще ніж нічого не робити. Син буде вчитися на програміста до речі. Обрали напрямок, який тільки починає розвиватися та набирати обертів. Може в нього вийде краще ніж в нас . ;))) а ми якось придумаємо що робити далі. Може щось зміниться з часом. Головне дітям дати достойну освіту та шанс пробитися у цьому житті.
-
Тут все залежить від вимог до роботодавця. Там є спеціальні вимоги для найму працівників з-за кордону. Не всі роботодавці квафілікуються на це, не всі готові пройти документальну роботу, щоб отримати LMIA, щоб найняти іноземного працівника, якого вони можуть за день чи два знайти на місці. У випадку програмістів, наприклад, трохи інакше, бо 1) не вистачає спеціалістів на ринку, 2) можуть шукати унікальні скіли або набір скілів, а тому там простіше.