Імміграція до Манітоби
-
Зараз ще раз перевірю!) Вже самому стало цікаво...можливо щось пропустив
-
Dmytro вибачте, але в мене складається враження, що ми один одного не розуміємо. Для отримання visitor візи я відкривав нову заявку, не пов'язану з моєю заявкою по Express Entry. Відповідно все листування відбувається в рамках заявки на visitor візу. Вона, так би мовити, не має жодного відношення до Express Entry. Поправте мене, будь ласка, хто небудь з більш досвідчених в даному процесі, якщо я зазначив щось не так.
-
Я наразі отримую visitor візу для здійснення ознайомчого візиту. Це окремий аплікейшн.
-
Dmytro я не знаю цього, бо ще не отримав паспорт))). В листі це не зазначено.
-
Ще ні. 2020-12-24 отримав лист про те, що рішення прийнято і прохання надати паспорт з чистою сторінкою в ньому. Того ж самого дня відправив пакет документів до візового центру. Але він потрапить до візового центру тільки взавтра (2020-12-29). Всі ці дні у візовому центрі були вихідними (включно із сьогоднішнім днем). При розмові зі спеціалістом колл-центру візового центру дізнався, що подальший процес, аж до отримання мною паспорту, триватиме орієнтовно 3 тижні.
-
Дуже дякую
-
Вже потім, коли в школу діти ходять, то там якось тільки за півдня платити треба, здається. Вже не пригадаю точно тих нюансів, але в нас десь виходило 220-240 на місяць за дейкер. Ми відводили на 8:00, потім сина звідти вже вихователь разом з іншими дітьми вели і школу за 200 метрів, і переводили о 3:30 зі школи до дейкер, звідки ми вже забирали сина десь о 5:00. Я вже точно тих цін не пригадаю, бо то було 4.5 років тому.
-
Знайшла ціну, там за kindergarten 20.80CAD у день
-
Ось цей day care у нашій школі, може там буде більше інформації - littlevoyageurs.ca/
-
Ось цих нюансів не знаю, попитаю друзів, самій цікаво)
-
Діна, яка орієнтована ціна за day care?