Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Шановні, хто уже у Вінніпезі, підкажіть будь ласка щодо школи, моєму сину 5 років виповнилося у жовтні. То для нього школа буде KG2? Чи є це частиною школи чи child Day care?
-
Хоч я вже візи отримав, але повністю згоден, що краще дзвонити і уточняти. Адже навіть на емейл часом надсилають не зовсім актуальну інформацію також прошу звенрути увагу тих хто буде подаватись на візи. Для фото, те що зазначено червоним, ніде не вказано, або як щодо зросту та кольору очей не є очевидним, бо вказано лише в листі запиті на паспорта
-
Обращу Ваше внимание на то, что на бумажке которую мы получили летом когда сдавали биометрию указаны цены vfs (обратная доставка и т.д.) которые уже не актуальны. На сайте их также написаны неверные цены. В итоге нужно перед оплатой позвонить им и они скажут сколько точно оплачивать и как писать описание платежа. И тогда эту квитанцию прикладывать в конверт с паспортами. С другой стороны если что-то пойдёт не так (например фото не правильного размера) - они пюпозвонят и пригласят прийти в офис и все исправить, что для киевлян не сложно
-
Незрозуміло в контексті, що щоб назад кур'єр забрав документи у VFS і їх повернули вам, то щось там вони про лист кур'єра говорять, що у нього має бути, щоб він міг забрати ваші документи - так а як знати, який там кур'єр від служби доставки прийде (нехай, Нова пошта), щоб відправити документи назад власнику??
-
З річницею! Впевнена, що все буде добре👍
-
Та я теж не перший день за рулем, але то вже не тема чату та й не той час. Зарано ще ;) буду вас розпитувати вже коли хоч білети будуть на руках і гроші у валізах ;)
-
Ой, ви знаєте, краще б у мене візи експарились ніж оце очікування дадуть не дадуть ;)
-
Та нічого. А от вас вітаю з посвідченням водійським ;)
-
Трошки порушу тишу, якщо не проти ;) дзвонив в коллцентр сьогодні. Поспілкувався з агентом. В цілому нічого нового крім медицини. Нам продовжили її на 6 місяців до травня 21 року. А от сікуріті чек ще й досі на тому самому місці - ін прогресс. А тим часом, у нас вже річниця буде в субботу з моменту AOR. Міні свято ;)